Badelunda, Västerås

Skivyxvägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Villa

Enplanshus i bra skick på södervänd tomt

Välkommen till detta fantastiska enplanshus som har allt du kan önska dig och mer. Beläget på en hörntomt i strålande söderläge, är detta hem perfekt för den som söker en lättskött tomt med soligt läge.

Välkommen till detta fantastiska enplanshus som har allt du kan önska dig och mer. Beläget på en hörntomt i strålande söderläge, är detta hem perfekt för den som söker en lättskött tomt med soligt läge.

Detaljer som gör detta hus till ditt drömhem:

Renoverat kök: Det stilfullt renoverade köket är hjärtat i hemmet. Här kan du njuta av att laga och avnjuta måltider i en modern och trivsam miljö. De högkvalitativa köksmaterialen och det ljusa burspårket gör detta till en plats där du gärna samlar familj och vänner.
Fina ytskikt: Hela hemmet präglas av noggrant utvalda ytskikt som ger en känsla av trivsel. Här behöver du inte göra något annat än att flytta in och börja njuta.
Braskamin: Mysiga vinterkvällar är inga problem med den charmiga braskaminen. Den sprider värme och skapar en inbjudande atmosfär.
Stort inglasat uterum: På våren, sommaren & hösten kan du förlänga dina kvällar och njuta i det stora inglasade uterummet. Perfekt för både avkoppling och underhållning.
4 sovrum: Här finns gott om plats för hela familjen. De fyra rymliga sovrummen ger möjlighet till privatliv och komfort för alla.
Två badrum: Det finns inget bättre än att ha ett eget badrum. Här slipper du morgonruschen och kan njuta av ditt eget utrymme.
Garage och parkeringsplats: Huset har ett praktiskt garage där du kan skydda din bil från väder och vind. Dessutom finns en rymlig parkeringsplats framför garaget med plats för två bilar. Ladduttag för elbil finns så att du kan vara miljövänlig samtidigt som du har bekvämlighet.

Detta är en unik möjlighet att äga ett hem där inga kompromisser behöver göras. Skivyxvägen 1 är en fastighet som ger dig både komfort och stil i en vacker miljö. Missa inte chansen att göra det till ditt nya drömhem!
Välkommen hem.

Mer om mäklarna