Bäckby, Västerås

Bandverksgatan 1

Såld
  • 5 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Radhus med områdets bästa läge - hörntomt!

Välkommen till ditt framtida hem på Bandverksgatan 1!
Detta radhus med hörntomt och generösa 132 kvm sprider sig över en imponerande tomt på ca 650 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa din egen idyll.
Beläget i områdets mest eftertraktade läge.

Välkommen till ditt framtida hem på Bandverksgatan 1!
Detta radhus med hörntomt och generösa 132 kvm sprider sig över en imponerande tomt på ca 650 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa din egen idyll.
Beläget i områdets mest eftertraktade läge får du här möjligheten att kombinera det bästa av två världar - en härlig trädgård och bekvämligheten av ett välplanerat hem.

Entréplanet välkomnar dig med ett rymligt kök, perfekt för matlagning och samvaro. Här finns gott om plats för matplats, vilket skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsmåltider och middagsbjudningar.
Det stora vardagsrummet är en social oas med utrymme för både soffgrupp och matplats, perfekt för avkoppling och umgänge. En praktisk wc och tvättstuga bidrar till den funktionella layouten.

Upp på det övre planet möts du av fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa ett hemmakontor.
Här finns även ett stilrent badrum för den ultimata bekvämligheten.

Den stora tomten öppnar upp för många möjligheter. På baksidan finner du en altan med tak där du kan njuta av soliga dagar och härliga kvällar med nära och kära.
Dessutom bjuder övre planet på en inglasad balkong där du kan avnjuta en lugn stund med din favoritbok eller en kopp kaffe.

Bostaden inkluderar även ett praktiskt garage med tillhörande förråd, vilket ger extra utrymme för förvaring och möjligheten att hålla bilen skyddad året runt.

Denna pärla är välbevarad och dess charm ger dig möjligheten att sätta din egen prägel och skapa det perfekta hemmet.
Med sitt förtrollande läge på en hörntomt och den generösa trädgården blir detta radhus mer än bara ett boende, det blir en livsstil.
Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna