Väse

Norra Myrom 531

Såld
  • 3 rum
  • 70 + 10 kvm
  • Villa

LANTLIG IDYLL!

Välkommen till denna lantliga pärla i Norra Myrom! Här har man öppna landskap i form av ängar och åkrar som breder ut sig framför huset och även skogen nära inpå husknuten.

Här finns möjligheten att förverkliga sin dröm om landet, endast 30 min från Karlstad. Huset breder ut sig över 80 välplanerade kvadratmeter i boarea och har stora härliga fönster i bland annat vardagsrummet som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.
På Norra Myrom 531 hittar vi också en stor inglasad altan i söderläge! Denna har en yta om 27 kvm och öppningsbara glaspartier upptill.

Ytterligare stort plus med denna fastighet är det stora dubbelgaraget där ca 50 kvm ger dig gott om plats till två bilar, bilmek och förvaring.
På baksidan av garaget tar du dig upp till det ca 35 kvm stora loftet. Detta är idag uppdelat i två delar där den ena är en kontorsdel och den andra är oinredd. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra med loftet. Här har man möjlighet att skapa en plats för umgänge, aktiviteter eller fest. Eller kanske om man vill göra om till en bodel.

Huset med dess charm erbjuder ett ljust och luftigt kök med nya vitvaror såsom kyl, frys och ugn. Vardagsrummet har stora fönster i tre väderstreck och är en perfekt plats för både socialisering och avslappning. Duschrummet är kombinerat med tvättstugan. Övervåningen har något lägre takhöjd och där hittar vi två mysiga sovrum. I ena sovrummet har man delat av med en vägg och därmed skapat ett extra sovrum.

Det här är ett perfekt boende för dig som söker ett naturnära hem bland ängar och skogar och samtidigt endast ha 15 minuters bilfärd in till Väse och dess serviceutbud med bland annat butiker och restauranger.

Fler bilder och mer information kommer löpande.

Mer om mäklarna