Masmo, Vårby

Masmovägen 5

Såld
  • 7 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Stor villa med uthyrningsdel och dubbelgarage!

På Masmovägen 5 saluförs nu detta stora hus om totalt 256 kvm samt dubbelgarage. Huset är beläget invid Albysjön och Slagstafjärden med tunnelbanan på ett stenkasts avstånd från ytterdörren. För den som är bilburen, nås E4:an inom ett par minuter. Förutom ett stort dubbelgarage finner vi på tomten ett par förråd, stor gräsmatta för spring och lek, samt en uteplats i solsäkert läge omgärdat av en blandad symfoni av blomster och fruktträd.

Huset är disponerat över 2 våningsplan om 128 kvm vardera, på entréplan finner ni 3 sovrum, 2 badrum, ett stort vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum. Vidare finner ni här ett väl tilltaget kök med gott om rum för matplats. En trappa ned nås en tvättstuga, bastu, ytterligare allrum/gillestuga samt en separat uthyrningsdel (om så önskas) med egen entré, kök/pentry, allrum, sovrum och badrum. Möjligheterna till att hyra ut en del av bostaden kunde inte bli bättre!

Huset är idag av renoveringsbehov, men erbjuder i gengäld en fantastisk potential. Här finns redan på plats ett uppdaterat värmesystem med frånluftsvärmepump (vattenburen) samt solceller på taket.

Ett hus som bäst upplevs på plats - hjärtligt välkomna på visning!

Mer om mäklarna