Fin fasad och gott om ytor

Vänge, Vänge

Vangsbyvägen 4

Såld
  • 6 rum
  • 156 kvm
  • Villa

/ SMIDESTAKET MED AUTOMATISK GRINDÖPPNING / CENTRALDAMSUGARE / STOR TOMT / POPULÄRT OMRÅDE /

Välkommen hem till ett fantastiskt familjehus med det där lilla extra! I detta familjehus har redan de dyra och omfattande renoveringarna utförts som exempelvis plantering av tujor runtom huset 2015, Installation av motordriven smidesgrind med fjärrkontroll 2016, Ny centraldammsugare 2016, Markstensläggning 2016, Ommålning av fasad (både hus och garage) och underhållning samt rengöring av takpannor 2017, Byggnation av förråd på ca 9m2 2017, Installation av smartdörrklocka (skybell) och kamera 2018, Byte av frånluftsvärmepump till en mer energisnål och smart variant Nibe F370 , 2018, Fibernät 2019, ytskikt inne i huset 2019, Installation av armaturer på fasad och LED-belysning runt taksprång, både garage och huset med skymningsrelä och sensorer 2019, Utökning med 15m2 inglasad uterum 2019, Carport/skärmtak byggdes 2020.

Här har du möjlighet att parkera flera bilar på den stenbelagda uppfarten samt under tak med stort garage. Här finns relax med bubbel badkar, gott om förvaringsutrymme samt insynsskyddad uteplats på baksida samt lång sida. Och på den andra en trevlig grönskande tomt som sträcker sig runt huset och avslutas med generös tilltagen smidesstaket som dessutom går att öppna automatiskt intill uppfarten. Men det är inte bara utsidan som gör huset till ett trevligt hem. Även insidan är inbjudande med stora fönster som träcker sig högt med spröjs i vardagsrummet, en trevlig och stor uteplats som kan utnyttjas under alla årstider tack vare inglasningen, öppen och luftig planritning med en fint matplats som enkelt får plats med 6-8 personer om man önskar och ett kök gjort för en mästerkock. Här sträcker sig arbetsytorna längst med samtliga väggar, fullutrustat med alla bekvämligheter och stort fönster ovan bänkytan. På nedre plan finner du även hall, badrum samt tre stora sovrum och tvättstugan.

På övreplan finner du ett stort och tilltaget allrum som är gjort för familjemys, två stora sovrum, ett helkaklat badrum. Med gott om förvaring i katt vinden slipper du äntligen stöket.

Vänge har förskola, skola årskurs 1-6, ett snabbköp, bibliotek, restaurang, distriktssköterskemottagning, ålderdomshem och församlingshem. Till Ica Maxi i Stenhagen är det endast ca 7-8 km och dessutom finns det separat cykelbana till stan. Täta bussturer till Uppsala vardag som helg.

Något som uppskattas här är blandningen av människor. Här har du grannar i livets alla skeden: barn, unga och pensionärer. Något annat som höjer trivselfaktorn är kombinationen av närheten till Uppsala stad samtidigt som man har närhet till vacker natur med svampskogar och strövområden. Här finns det mesta som en aktiv familj kan önska sig, bland annat skridskobana, olika bollplaner, lekplatser, grillplatser, ute gym, motionsspår etc. Hagunda Idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet med bland annat tennisbana, innebandy och friidrott.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna