Kragstalund, Vallentuna

Byleslingan 12

Såld
  • 5 rum
  • 145 + 26 kvm
  • Villa

Modernt och inbjudande hus i barnvänligt område

Välkommen till en smakfull villa, perfekt för barnfamiljen, på gränsen till Täby Kyrkby, som det bara är att flytta rakt in i. Trevlig social planlösning som andas ljus, luft och rymd. Vardagsrum i vinkel med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum för den som önskar. Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck och plats för både soffgrupp och matmöbel. Här finns även en öppen spis att njuta av kalla och ruggiga dagar. Smakfullt renoverat kök (2019) med praktisk köksö och utgång till uteplats och trädgården på framsidan. Två moderna badrum, tvättstuga med utgång till trädgården samt fyra bra sovrum.

Med utgång från köket finns en stenlagd uteplats. Här kan man njuta sitt morgon kaffe i solen i godan ro. Via vardagsrummet når man det inglasade mysiga uterummet med skjutdörrar, infravärme och plats för matbord eller loungegrupp. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst av härliga middagar med vänner och familj. I direkt anslutning till uterummet finns trälagd altan där grill och matgrupp/loungegrupp får plats. Här kan man njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Huset är beläget på en lummig, rogivande och barnvänlig trädgårdstomt med lekstuga och många soltimmar. Den plana trädgårdstomten är som gjort för lek och bus. Här finns också ett garage med tillhörande förråd och goda förvaringsmöjligheter. Inne i garaget är laddbox installerad för laddning av el-bilar.

Här bor man med promenadavstånd till flertalet förskolor, skola, ICA-butik och restaurang. Bra kommunikationer till Vallentuna Centrum åt ena hållet och Danderyds sjukhus åt andra hållet, där tunnelbanan tar dig vidare in till Stockholm C. Roslagsbanan som ligger ett stenkast tar dig till Östra Station på ca 25 min.

Välkommen till ditt nya hem!

Kontakta Malin Magnusson för ytterligare information eller visning, 073 963 92 82, malin.magnusson@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna