Lövudden, Vålberg

Lövudden 546

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

LANTLIG IDYLL MED HÄSTHAGE OCH EGEN BRYGGA MED BÅTPLATS

Drömmer du om en idyllisk plats där naturen möter hemmet? Välkommen till detta charmiga hus, beläget på en stor och lummig tomt (6 527 kvm) som gränsar direkt mot Norsälven med egen brygga. Här får du en unik möjlighet att bo i harmoni med naturen, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. För hästälskare finns två hästhagar som ger möjligheten att uppfylla drömmen om att ha en egen liten hästgård. De stora grönytorna erbjuder dessutom gott om plats för lek och fritidsaktiviteter för hela familjen. I området finns flera hästhagar och här finns alla möjligheter för ett trivsamt hästägande eller att bara njuta av den hästvänliga miljön.

Entréplan består av vardagsrum med härlig kakelugn, stilrent kök med plats för matbord, badrum, två sovrum samt en tvättstuga. På övre plan finns två rymliga sovrum. Stort plus för kattvinden som ger bra förvaringsmöjligheter! Flertalet härliga uteplatser.

Denna villa erbjuder ett bekvämt, stilla och lugnt boende endast 15 minuter från Karlstad centrum. Du har egen brygga med båtplats, här når du Vänerns öppna vatten på endast ca 10 minuter! Bra fiske.

Obs. Nytt beslut om taxeringsvärde uppgår till 3 126 000 kr, ej inkommit till Lantmäteriet ännu. Har skickats ut till nuvarande säljare från Skatteverket.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna