Lärkängen, Vålberg

Åkergatan 24

Såld
  • 7 rum
  • 145 kvm
  • Villa

Rymlig villa i tre plan med solpaneler och stor trädgård på eftertraktade Lärkängen!

Välkommen till Åkergatan 24 och denna rymliga fastighet med otroligt mycket potential och möjligheter. Villan är försedd med hela 39 st solpaneler som är projekterad till 11.700 Kwh / år vilket är ett stort plus!!
Med en tomt om drygt 1500 kvm kan du uppfylla dina drömmar om ett växthus och eget land, en pool för sommarens varma dagar eller kanske en egen fotbollsplan till barnen?

Här bor du på omtyckta Lärkängen med närheten till allt du kan komma att behöva! Inom cykelavstånd finns sim- och sporthall, affärer, och service. Busshållsplats och förskola finner du endast några hundra meter bort. På drygt 15 min tar du dig med bil till Karlstad centrum.
Lekparker och en underbar natur med skogspartier och älven finner du endast ett stenkast bort.

Bostaden erbjuder i markplan en möblerbar hall, sovrum som rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang, klädkammare med fönster som även är en ypperlig plats för ett hemmakontor eller barnkammare. Vidare finner du duschrum, barkök och ett stort vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och utgång till altanen i väst där du kan njuta av kvällssolen.
Övre plan erbjuder också en möblerbar hall som kan användas till mindre allrum om så önskas. Ett större sovrum som tar dig ut till bostadens balkong. Vidare finner du duschrum, förvaringsutrymmen och två mindre sovrum.
Källarplan bidrar med gillestuga som har en mysig och värmande öppen spis. Det finns ytterligare ett större rum i detta plan som kan användas som hobbyrum, gym eller kanske sovrum som så önskas. Vidare finner du gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga med groventré och duschrum med bastu.

Utöver detta erbjuds carport med intilliggande förråd och en stor lättskött trädgård som bjuder in till mycket lek och bus.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna