Trosa-Vagnhärad, Vagnhärad

Lokes hage 49

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Härligt tvåplanshus i populära Hagarna

Hemtrevligt hus i 2 plan i centrala Vagnhärad. Gott om socialt utrymme och tre sovrum på övre plan. Garage i länga och förråd på tomten. Huset är ljust och fint moderniserat. Uteplats under tak och mindre gräsmatta. Hagarna är ett omtyckt område. Nära till Vagnhärad centrum för fortsatt pendling.

Välkommen in till tvåplanshuset på Lokes Hage 49. Här bor du på välplanerade kvadratmetrar. Fint fördelade över en social nedervåning med ett modernt nytt kök och färgglatt vardagsrum med utgång till charmig uteplats samt en övervåning med tre sovrum och en klädkammare. Den takade altanen ger ytterligare plats under de soliga dagarna och du får fler kvadratmetrar att använda.
Golvet i hall och kök har fått ett fint ekgolv och vägarna har i flera rum fått en ny färgpalett.
Huset är i dag tomt vilket ger dig chansen att skapa ett helt nytt boende utifrån dina önskemål. Ska väggarna målas eller tapetseras? Vem får stora sovrummet och vem bor mot den lilla trädgården?

En fin och väl underhållen grund finns där köket och rummen nyligen har renoverats i modern stil. Och det snygga nyrenoverade köket är husets nya hjärta. Här hänger ni gärna över en god bit mat eller en riktigt härlig långfrukost. Lokes Hage 49 är ett mycket lättskött hus för både småbarnsfamiljen eller för den äldre. Skönt med extra utrymmet med garage i länga och förråd på tomten. På ca 5 min är du ute på E4:an för smidig pendling mot Södertälje, Stockholm eller Nyköping.

Här bor du både snyggt och praktiskt. I ett populärt lugnt område. Närheten till både förskola, idrottshall och kommunikationer ger dig ytterligare möjligheter att skapa en enklare vardag.

Du är varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna