Stene, Vagnhärad

Ytterstene Mörbytorp

Såld
  • Villa

Drömmer du om en hästgård?

I solig glänta finns denna generösa mark bebyggd med två rivningsmässiga ödetorp. Planförslag finns för marken och kan exploateras till avstyckade villa tomter eller för dig som söker stor areal för dig och din familj att bygga på. VA. el och fiber bekostas av köparen. Unik chans med lantligt läge.

Drömmer du om ett liv på landet? Är det kanske dags att bygga den där hästgården som du drömt om?
Nu finns en unik chans för dig att skapa dig en egen drömplats. Strax utanför Trosa finns en stor bit mark om 27 738 kvm till salu.
Här kan du förverkliga ett drömboende för dig med möjlighet att odla eller på annat sätt förverkliga den lantliga drömmen. Det soliga läget och den fria vyn över landskapet gör det lilla extra.
Bo lantligt men ändå bara 3 kvm till skärgårdsstaden Trosa. Du kan sköta om hästarna på dagen och ta ut båten till eftermiddagen.

Till Trosa centrum är det en trevlig cykelbana hela vägen. Med vacker utsikt över sörmländsk mark och skog. Nära finns även det charmiga området Emils Backe med sommarcafé, creperi och populär inredningsbutik. Sörmlandsleden slingrar sig förbi. Och havet finns inte långt borta.
Buss finns vid stora vägen som tar dig vidare till Vagnhärad med ytterligare pendlingsmöjlighet med Trosabussen eller tåg.

Fastigheten är idag bebyggd med två stycken rivningsmässiga ödetorp . Läs gärna mer om marken under fliken Dokument.

Ta chansen idag och förverkliga ditt drömboende.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna