Landsbygden - Trosa, Vagnhärad

Stene Tallskogen

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Villa

Hemtrevlig villa med fin trädgård

Välskött villa i naturskönt läge. Öppet till nock med vackra trädetaljer på loftet. Flera sovrum. Fräscht kök. Mysig kamin i vardagsrummet. Fin trädgård med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Dubbelgarage. Lantligt läge men nära till både Vagnhärad Centrum och skärgårdsstaden Trosa.

I vackra Stene ligger denna hemtrevliga och välskötta villa Stene Tallskogen. Den fina trädgården erbjuder den trädgårdsintresserade gott om utrymme att genomföra sina planteringsdrömmar och för barnfamiljen är det en utmärkt plats att låta både lek och spel få utrymme. Villan är välplanerad med rymliga rum, badrum, vardagsrum och ett stort, trevligt och fint kök. Kökets gula väggar gör dig glad och ytan inbjuder lika mycket till familjehäng som till middagar med goda vänner.
I vardagsrummet väntar snygga detaljer som den tegelmönstrade fondväggen, stora fönster och en mysig kamin att samlas runt. På övervåningen är taket lyft upp till nock och de vackra träbjälkarna ger rummet en riktigt charmfull inramning. En stor möblerbar golvyta ges här.
Huset i Stene Tallskogen är ett hus att tycka om. Gott om plats för dig att finna lugn och ro. Med bergvärme, dubbelgarage och egen hundgård ger huset dig det lilla extra.
Här bor du också med den vackra sörmländska naturen omkring dig. Utan att kompromissa på varken kommunikationer, affärer och skolor. Allt finns på lagom avstånd. Framförallt väntar den vackra skogen alldeles precis bakom. Tänk att kunna plocka svamp och bär till frukost.
Du är varmt välkommen hem till mysiga Stene Tallskogen.

Mer om mäklarna