Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad

Gärdesvägen 76

Såld
  • 6 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Fräscht radhus nära skola och simhall

På promenadavstånd till skola finns nu ett mycket trivsamt och renoverat radhus i 2 plan. Här finns bl a nytt kök i hög kvalitet, nya ytskikt, nya element och egen parkering vid huset. Nya fönster och altandörrar släpper in fint ljus i huset. Takad altan mot allmänning. Ett mycket fint radhus.

På Gärdesvägen 76 finns ett radhus för en ny familj att flytta till. Ett ljust och fräscht radhus där inget sparats på i det nyrenoverade köket. Inredningsvalen i köket håller hög kvalitet och alla väggar och tak är nyligen vitmålade för att skapa ljus och rymd. Fönster och dörrar är utbytta samt alla element. Mekanisk ventilation är installerad. Nytt grått laminatgolv löper genom hela nedre plan utan trösklar vilket ger ett lättstädat hus. På nedre plan finns 2 sovrum varav det ena med rymlig walk-in-closet, kök och allrum i öppen planlösning. Dusch och WC uppdaterat av tidigare ägare. På övre plan finns 2 sovrum och ett stort allrum med utgång till takad balkong. Klädkammare finns också här Solig och fin vy över området.
Radhuset ligger fint placerat i området med gångavstånd till det mesta. Vid entrén finns dessutom en egen P-plats för smidig i och urlastning. Ett varmisolerat förråd vid entrén ger också bra förvaring. Även garageplats i länga finns att tillgå.
Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna