Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad

Gärdesvägen 40

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Villa

Välplanerat radhus i soligt läge nära centrum

Trevligt och välplanerat radhus i härligt söderläge. Tre rymliga sovrum, fint kök och vardagsrum på två kvadratsmarta plan gör att hela familjen trivs. Solig uteplats höjer boendekvalitén. Praktiskt centralt läge med både skola, förskola, badhus, centrum och kommunikationer på promenadavstånd.

Varmt välkommen hem till populära Gärdesvägen. Här bor du på promenadavstånd till Vagnhärads centrum. Med både skolor, förskolor, affärer och kommunikationer för fortsatt färd mot Stockholm, Nyköping och Södertälje.
Det ljusa och trevliga köket är husets hjärta. Ett stort rum i öppen planlösning med matsalsrummet. Här har du också utgång till den soliga uteplatsen. Lättskött och lagom stor för lek och grillmiddagar.
Tre rymliga sovrum praktiskt fördelat på de två våningsplanen gör att det finns gott om plats för alla att få sitt egna utrymme. Vardagsrummet finns på övre plan med utgång till en trevlig balkong. Härligt att njuta av en solig eftermiddag med en bok i handen.
Gärdesvägen 40 är ett kvadratsmart och trevligt boende. Både för familjen och för den som letar efter ett smidigt boende med centralt läge. Radhuset är fint underhållet och väl omhändertaget. Här finns en god grund för dig som bara vill flytta in eller för den som vill göra om.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna