Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad

Hasselvägen 6

Såld
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Villa

Lantlig charm mitt i sta´n

Charmigt hus i rött med snickarglädje, trägolv och fönsterveranda. Allt byggt i harmoni med huset hjärta och själ. Varje vrå är hänsynsfullt och tidstypiskt renoverat. Tapeter från William Morris, pärlspont och kamin förhöjer känslan av hemtrevnad. Stor uppvuxen trädgård, med lada och gästhus.

Tänk dig att vakna upp till en morgon där endast fåglarnas kvitter bryter stillheten, trots att du befinner dig mitt i ett bostadsområde i orten Vagnhärad. På Hasselvägen 6 välkomnas du till ett rött hus som kombinerar gammaldags charm och snickarglädje med nutidens moderna bekvämlighet.
Den klassiska snickarglädjen som kantar husets exteriör fortsätter att charma invändigt, med fina trädetaljer och en atmosfär som bara ett äldre hem kan erbjuda. Tapeter från William Morris, pärlspont, fönsterveranda, knarrande trägolv och kamin i äldre designsnitt knyter fint ihop inredningen. Den charmiga påbyggnaden med direktutgång till trädgården är ett underbart tillskott till husets karaktär.
Både kök och badrum är fint renoverade med moderna materialval utan att glömma husets härkomst eller tidsera. Varje detalj respekterar tiden när huset byggdes och alla vinklar och vrån har hänsynsfullt restaurerats. På övervåningen finner du två sovrum, där snedtaken adderar till hemmets karaktär och skapar en genuin känsla av hemtrevnad.

Tomten är härligt omhändertagen med blomstrande planteringar, fruktträd och härlig plats för sommarfester eller lek för de små. Ladan fyller allt det praktiska och gästhuset är en pittoresk reträtt för dina gäster. Lekstugan och altan passar fint in i känslan av att bo i Astrid Lindgrens värld.
Hasselvägen 6 är inte bara en bostad, det är ett hem där varje dag känns som en semester och livet går i en lugnare takt, även om staden aldrig är långt borta med allt vad du behöver för att vardagen ska fungera effektivt och smidigt.
Du är varmt välkommen hem till denna lantliga oas i stadsmiljö!

Mer om mäklarna