Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad

Trettondagsvägen 9

Såld
  • 6 rum
  • 174 kvm
  • Villa

Rymlig 2-plans tegelvilla i soutteräng i Vagnhärad

Hemtrevligt och rymligt hem på 174 kvm. Fullt med potential och möjligheter med flera rum i två plan. Garage och bastu ger extra plus till vardagens bestyr. Fint bevarat och omhändertaget i behov av lite omvårdnad. Uppvuxen trädgård med gräsmatta och soliga uteplatser. Nära förskola, buss och tåg.

Välkommen hem till Trettondagsvägen 9 i Vagnhärad. Ett fint tillfälle för den stora familjen att hitta hem.
Detta charmiga och rymliga hus i två plan och soutteräng är fullt av potential och möjligheter. Här finns generösa ytor för umgänge, lek och vila. Perfekt för en livlig familj som värdesätter både gemenskap och privatliv.
Fastigheten är väl underhållen, med en genomtänkt planlösning som erbjuder flera rum för olika ändamål. Vare sig du drömmer om ett hemmakontor, ett hobbyrum eller kanske en mysig läshörna, finns det plats för att förverkliga dina önskningar. Tack vare dess välbevarade skick är huset redo för den som vill sätta sin egen prägel genom lite omvårdnad. Bastu, separat tvättstuga och garage ger extra plus till vardagens bestyr. Fint och soligt omgjort kök med utgång till husets stora balkong.
Trädgården med flera soliga platser och gräsmatta erbjuder dig både avkoppling och lek. För den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme för odling och kreativa projekt. Garage med förråd underlättar året om.
Vagnhärad är en trevlig och mysig ort. Med mataffärer, apotek, butiker och bibliotek i centrum. Naturen är nära med elljusspår och utegym. Safiren Simhall erbjuder både gym och rolig vattenlek. Flera förskolor och skolor finns i området. Med både buss och tåg har du flera alternativ att ta dig enkelt och smidigt till både Stockholm eller söderut.

Skapa ert egna drömhem i en bostad som erbjuder både trädgård, förvaring, rum och rymd.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna