Vadstena, Vadstena

Bjälbovägen 111

Såld
  • 4 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Mycket fin villa i ett plan med vackert grönskande trädgård

På Bjälbovägen 111 i Vadstena finns denna trivsamma enplansvilla uppförd 1981. Här bor ni bekvämt på en lugn återvändsgata med fritt läge åt baksidan. Nuvarande ägare har med varm hand tagit hand om både hus och trädgård som är i fint skick med en genuin hemkänsla!

Planlösningen erbjuder idag två sovrum, kök med öppen planlösning mot rymligt vardagsrum där det även är utgång till altanen, matsal som tidigare har varit två separata sovrum, kaklat badrum med bastu, dusch och bad samt wc och dubbla handfat, tvättavdelning med groventré samt wc i anslutning till den stora, välkomnande entrén. Möjlighet finns för fler sovrum vid nuvarande matsal. Bilen parkerar ni på uppfarten eller i det friliggande garaget som även har en förrådsdel. Gästerna kan övernatta i gästhuset på tomten och har då även tillgång till eget trädäck. Vidare finns en pergola med vinrankor samt en inglasad altan med intilliggande trädäck. Imponerande parkliknande trädgård med bland annat magnolior, korstörne, cornuskousa, valnötsträd, blåregn, buxbom, azaleor, rhododendron med mera.

Vadstena är en omtyckt kommun för både äldre och barnfamiljer. Här finns ett inspirerande kulturliv och en historia som tar dig långt tillbaka i tiden. Sommartid blommar staden upp ännu mer och invånarna blir betydligt fler. Butiker, caféer, restauranger, golf, bad och båtliv lockar både bofasta och turister.

Denna bostad och den fantastiska trädgården bör upplevas på plats. Välkomna att boka in er på visning!

Mer om mäklarna