Norby, Uppsala

Malma ringväg 1

REDO™
  • 9 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Välskött familjevilla med generösa ytor i populära Norby

Nu har ni chansen att förvärva denna trevliga familjevilla om hela ca 140 kvm boyta, ca 140 kvm biarea i form av inredd källare , inglasat uterum samt carport belägen i ett av Uppsalas mest populära villaområden. Bostaden har löpande genomgått renoveringar och förbättringar med bla tillbyggt burspråk och matsalsdel, uterum, installation av solceller och bergvärmepump.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med skjutdörrsgarderober, hela fyra sovrum på övre plan varav ett med en egen walk-in-closet. Stort vardagsrum med öppen spis, generöst kök med gott om förvaring och bänkyta i social anslutning till matsalsdelen samt ett helkaklat badrum utrustat med dusch. Källarplanet fördelar sig på en helkaklad toalett, ett gediget allrum, tvättstuga och ett extra duschutrymme där man även kan anordna en bastu om så önskas. Tre rum som idag nyttjas som: gästrum, hobbyrum och arbetsrum. Här kan ni nyttja de generösa ytorna efter behov! Avslutningsvis erbjuder källarplanet även mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en matkällare, pannrum samt ett stort förrådsutrymme.
Tomten om 903 kvm är inbjudande med en härlig trädgård, uppvuxen häck och flera stora träd som skärmar av tomten och med plats för odlingar och planteringar samt en härlig yta för barnen att leka på.

Sydväst om Uppsala ligger Norby, en naturnära stadsdel som ligger ca 3 km väster om centrala Uppsala intill Hågadalen-Nåstens naturreservat och Stadsskogen. Här på Malma Ringväg 1 bor ni med närhet till det mesta, allt från härlig natur, butiker, restauranger, träningsmöjligheter och med kort avstånd till Uppsala city samt E4:an. Det är absolut en plats för er som uppskattar att ha all tänkbar service nära tillhands men ändå uppskattar en mer naturnära känsla. På gångavstånd ligger Stadsskogen och Rosendalsfältet. Även Valsätra idrottsplats med gräs- och grusplan, tennis och boule ligger i området. Till badplatsen i Vårdsätra och till Hågadalens naturreservat går det snabbt att cykla. För barnfamiljen finns det ett flertal skolor upp till högstadium och i närområdet finns det gymnasieskolor. Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Norbyvägen en kort promenad från fastigheten.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norby, Uppsala

Malma ringväg 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.