Norby, Uppsala

Fältvägen 6

Såld
  • 8 rum
  • 175 kvm
  • Villa

Gedigen villa med stor trädgård på gaveltomt i Norby

Välkommen till en rymlig villa med dubbelgarage och gavelläge i populära Norby. Bostaden fördelar sig på tre plan med generösa sällskapsytor med gediget kök och tillhörande matsal, stort vardagsrum med utgång till altanen, allrum, hobbyrum, fyra sovrum, tre toaletter, både dusch och badkar samt gott om förvaringsutrymme. Trädgården är välplanerad med altanytor och en stor väl avskärmad trädgård med buskar och fruktträd som bildar en härlig oas för hela familjen. Utanför mot gatan finns ett stort dubbelgarage och även en yttertrappa ned till källarplan. Ett fantastiskt hem på alla sätt och vis!

Bostaden befinner sig i lugna och familjära omgivningar med naturen bokstavligt talat som närmsta granne. I närområdet finns flertal skolor som exempelvis populära Malmaskolan med förskoleklass till 6:an, Valsätraskolan där det även finns idrottsarena och Bäcklösaskolan där man även har förskola för de yngre barnen. Det finns gott om serviceutbud i närområdet och även ett stort köpcenter med affärer, restauranger, systembolag och äventyrsbad. Goda bussförbindelser med stadsbuss strax ned gatan och även ett riktigt bra pendlarläge då man har södra påfarten till E4 inom kort avstånd. In till Uppsala har man enbart en handfull minuter med bil eller en kort åktur med cykel.

Stadsnära Norby är ett mycket uppskattat bostadsområde i natursköna omgivningar med Stadsskogen och naturreservatet Hågadalen endast en kort promenad bort med fina löp- och skidspår. Här finns Ekoln och Vårdsätrabadet ett par kilometer bort med fina bad-, fiske- och båtmöjligheter. Norby har ett mycket gott rykte som ett av stadens mest populära villaområden.

Missa inte denna chans - kontakta mäklaren vid intresse.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna