Gamla Uppsala, Uppsala

Hildvägen 22A

REDO™
  • 7 rum
  • 204 kvm
  • Villa

Välskött familjevilla med generösa ytor i populära Gamla Uppsala

Välkomna till Hildvägen 22 A och denna rymliga familjevilla med extra allt! Bostaden fördelar sig på två plan med generösa ytor i lugna och familjära omgivningar i Gamla Uppsala.

Entréplanet erbjuder en rymlig hall, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum samt groventré med tvättstuga. På övre plan finner ni ett stort allrum, fyra sovrum samt ett nyrenoverat badrum med bastu. Bostaden omfamnas av en charmig, välplanerad trädgård med buskar och fruktträd, nyplanterad thujahäck för insynsskydd och i smidig anslutning till huset har man en uppfart med plats för 2 bilar. Uteplats på husets fram- och baksida för att kunna fånga solens alla strålar. Huset är i mycket fint skick och präglas av en hög standard med genomtänkta lösningar och påkostade materialval - här är det verkligen bara att flytta in och stormtrivas!

Gamla Uppsala är ett mycket lugnt och barnvänligt område och för familjeaktiviteterna med barnen finns flera omtyckta lekplatser i närheten av bostaden, samt Yrsa fotbollsplan. I närområdet finns förskolor med Yrsa förskola som närmsta skolan för barn mellan 1-6 år, och grundskolor som Gamla Uppsala skolan och Fredrika Bremersskolan samt flertalet restauranger. En stor livsmedelsbutik med mycket brett utbud som nås på fem minuter med bil och dessutom smidig förbindelse till city med stadsbuss och cykelvägar. Utmärkt pendlarläge med närhet till på- och avfart till E4:an. Närhet till det ständigt växande Gränbystaden, Gamla Uppsala högar och Röbo friluftsområde som erbjuder fina strövområden och motionsspår.

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Uppsala, Uppsala

Hildvägen 22A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.