Gamla Uppsala, Uppsala

Greta Arwidssons väg 2

Såld
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Ett drömhem i Gamla Uppsala!

Välkommen till detta vackra parhus i Gamla Uppsala, beläget på den populära Greta Arwidssonsons väg 2!
Ett hem som erbjuder modern komfort i en historisk miljö. Här har ni möjligheten att bo i ett tvåplanshus som byggdes 2009 och som omfattar en yta av 116 kvadratmeter. Med två rymliga sovrum, möjlighet till ett tredje sovrum på övervåningen och en underbar trädgård med pool och uterum, är detta hem ni har drömt om.

På entréplanet möts ni av en rymlig hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för alla era behov. Här finns plats för alla skor, jackor och accessoarer. Ett stort och ljust vardagsrum välkomnar er med generösa fönsterpartier som öppnar upp mot den underbara uteplatsen. Detta utrymme är perfekt för umgänge och avkoppling. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och ger möjlighet att skapa de mest läckra måltider. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt skåp för förvaring finns också tillgängligt. Under trappan på detta plan finns ett praktiskt förråd.

På övervåningen finner ni ett stort allrum som kan användas som ett tredje sovrum om så önskas. De två stora sovrummen erbjuder gott om plats och ljusinsläpp. Här finns även ett vackert helkaklat badrum med ett rymligt badkar som rymmer två personer - perfekt för avkoppling. Från detta plan har ni tillgång till en balkong där ni kan njuta av utsikten över den fantastiska trädgården. Husets alla innerdörrar är av massiv ek vilket ger bostaden det lilla extra.

Huset har en fördelaktig placering i ett gavelläge, vilket resulterar i en större tomt än de flesta andra i området. Den prydligt uppvuxna trädgården har en påkostad pool, perfekt för sommarens bad och soliga dagar. Dessutom finns ett trivsamt uterum där ni kan njuta av utelivet året runt. Trädgården bjuder på en perfekt kombination av grönska och ytor för avkoppling och lek.

Gamla Uppsala är känt för sin charmiga atmosfär och närhet till allt ni kan tänkas behöva. För pendlare är det enkelt att ta sig till Stockholm via E4:an, och ni når motorvägen på nolltid. Det finns även utmärkta kommunikationer och service i närområdet. Gamla Uppsala erbjuder en rik historia och kultur samt vackra omgivningar för naturälskare.

Här har ni chansen att bo i ett modernt och trivsamt parhus med en fantastisk trädgård och pool.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning, detta är en unik möjlighet du inte vill missa!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna