Årsta, Uppsala

Purjogatan 23

REDO™
  • 8 rum
  • 127 kvm
  • Villa

Unik villa i Årsta med biosalong, fotbollsplan, stor pool och verkstad

Äntligen är chansen här! En helt unik villafastighet i ett fantastiskt läge med så många godbitar att du knappt kommer tro det - det är svårt att beskriva detta med ord.

Till en början, ett utsökt och välplanerat renoverat enplanshus med källare om totalt 254 kvm med gedigna sociala ytor, exklusiva materialval och genomgående stilrena, behagliga färgval. På entréplan har man kök och vardagsrum i öppen planlösning med en eldstad placerad så den ses ifrån alla vinklar. Här finns två altandörrar som leder ut till de härliga ytor utanför och från köket når man det stora inglasade uterummet. Här finns tre sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. På källarplan finns det en biosalong, två sovrum och ett härligt badrum i spaliknande stuk med bubbelbad och dubbeldusch för att nämna några av godbitarna. Det finns en egen nedgång till källarplan utifrån och en komplett uthyrningsdel med pentry.

Går vi vidare till det exteriöra så fortsätter bara härligheten. En egen konstgräs som även kan nyttjas som isbana, stor pool med pooltak, utedusch, en gedigen altan, väl avskild från grannar, som sträcker sig kring halva huset. Carport med betongplatta och plats för tre bilar samt installerad laddplats. Intill carporten finns en verkstad med stenhårda klinkers anpassade för verkstadsbruk och gott om utrymme för förvaring. Hela fastigheten är väl avskild tack vare högvuxna häckar som omger hela tomten och fint skärmar av denna oas från omgivningen. Det har monterats ledbelysning runt alla byggnader, samt nya ledlampor i carporten, ledbelysning till fotbollsplanen. På vintern kan man spola is till skridskobana, vilket gör att det är perfekt med extra belysning.

Allt i genomgående renoverat och utmärkt efterhållet skick. En möjlighet ni bara inte får missa!

Grönskande Årsta är ett mycket populärt område med närhet till både stora grönområden i Årstaparken med löpspår och skogsdungar samt det ständigt växande Gränby centrum/Gränbystaden. Vaksala IFs fotbollsstadion med massor av planer ligger endast ett stenkast bort. Här finns goda kommunikationer och gott om förskolor samt både Ångelstaskolan, Årstaskolan och Ansgarskolan inom gångavstånd för barnen. Ta en kort promenad och du befinner dig vid det lokala Årsta centrum med ICA, apotek, vårdcentral, restaurang, kiosk, postservice mm. In till Uppsala city tar man sig lätt med cykel, buss(närmsta hållplats precis runt hörnet) eller en kort körtur med bilen.
Allt som allt, ett fenomenalt läge!

Välkommen hem.

Detta är en REDO-bostad - kontakta mäklaren för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Uppsala

Purjogatan 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.