Bollstanäs, Upplands väsby

Källvägen 20

Såld
  • 5 rum
  • 156 kvm
  • Villa

Mycket välskött 1,5-plansvilla i attraktiva Bollstanäs

Välkommen till denna mycket välskötta och attraktiva 1,5-plansvilla om 156 kvm boyta samt 14 kvm fördelat på 5-6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Solig altan och trädgård. Garage med förråd.

Välkommen till denna mycket välskötta och attraktiva 1,5-plansvilla om totalt 170 kvm fördelat på 5-6 rum och kök varav 3-4 sovrum (idag endast 2 sovrum). Entréplan med luftig hall med öppet till övre plan vilket ger trevlig rymd, ett helkaklat badrum med duschhörna, sällskapsdelar med öppen planlösning mellan det stora vardagsrummet i vinkel, matsalen (ev sovrum) och köket som har en matplats för 6 personer. Innanför köket finner man tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet och köket har man utgång till den stora och soliga altanen med tillgång till både spabad och ett mysigt inglasade uterum. Övre plan med ett allrum med öppet till nock, en braskamin samt stort fönsterparti med utgång till solig balkong. Möjlighet till 3 bra sovrum varav "master bedroom" med klädkammare (idag endast 2 sovrum då man tagit ned vägg mellan). Stort kaklat badrum med både duschhörna samt hörnbubbelbadkar.

Separat garagebyggnad om ca 35 kvm med plats för bil och gott om förvaring. Asfalterad uppställningsplats för 2 bilar framför garaget.

Modern och effektivt värmesystem via luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader.

Trevlig och grönskande trädgård med fina planteringar/växter, här finns även plan gräsmatta för lek och bus.

Belägen på lugn återvändsgata och med promenadavstånd till sjön Norrviken med härliga bad under sommaren och vintertid njuter man av skridskoåkning eller långa promenader. Bollstanäs är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och kommunikationer.

Mer om mäklarna