Upphärad, Upphärad

Åsakavägen 19

Såld
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Välbevarat med högt läge

Välkommen till Åsakavägen 19, ett välbevarat hus beläget på en liten höjd nära åkrar och ängar. Nytt tak och fasad i mexitegel medför minimalt med underhåll. Garage med loft, förråd samt ett isolerat utrymme som kan inredas till ett gästrum, kontor eller ett rum för tonåringen.

Välkommen till Åsakavägen 19, ett välbevarat hus beläget på en liten höjd nära åkrar och ängar. På 60-talet byggdes huset till och genomgående renoveringar utfördes. Det är från den tiden som interiören bevarats och man hittar tidstypiska detaljer i varje vrå. Fönstren är i teak och dess bleck i koppar, även de invändiga snickerierna är i teak liksom den tidstypiska ytterdörren som leder oss in till en gigantisk hall. Ytterkläder och skor hänger du av dig i det platsbyggda utrymmet.
Nuvarande ägare har bevarat de flesta detaljerna och med hjälp av färg och tapeter fått ett hem som är välkomnande och hemtrevligt. Entréplanet är ljust och välplanerat, övre plan har charmiga rum med kattvindar och i källaren finns värdefulla extrautrymmen. Köket med sin platsbyggda inredning i gediget trä med bakbord och rymliga skåp har varsamt renoverats med färg och nya vitvaror. Nytt tak och fasad i mexitegel medför minimalt med underhåll. Garage med loft, förråd samt ett isolerat utrymme som kan inredas till ett gästrum eller varför inte ett kontor för den som har möjligheten att jobba hemma. Den stora tomten erbjuder en rymlig altan i bästa solläge och rejäla gräsytor runt om. Här finns odlade jordgubbar och rabarber samt vildväxande smultron. Runt om på tomten blommar mormorsperennerna under vår, sommar och höst.
Med gångavstånd till förskola, grundskola, flertal lekplatser och busshållplats som tar dig vidare in till Trollhättans stad är läget perfekt för barn i alla åldrar. Välsorterad Tempobutik, pizzeria och återvinning nås på några minuter och den upplysta motionsslingan, utegym och svampskog ligger ett stenkast bort.

Mer om mäklarna