Upphärad, Upphärad

Änggårdsvägen 12

REDO™
  • 6 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Rymlig villa på lugn återvändsgata

Väl tilltaget boende med praktisk planlösning. Större renoveringar de senaste åren såsom kök, tvättstuga och badrum. Energikostnaden har sänkts då samtliga fönster bytts ut och luftvärmepump har installerats. Braskamin. Barnvänligt område i mindre samhälle med skola och förskola på gångavstånd.

Ett väl tilltaget boende med en praktisk planlösning som erbjuder utrymmen för både vardag och fest. Här finns plats för socialt umgänge, leriga stövlar, barnkalas, grillning eller varför inte lugn och ro i ett eget krypin. Vardagsrum och kök binds ihop av en rymlig köksö med både matplats och förvaring medans arbetsköket är delvis dolt. Med fyra rymliga sovrum finns det plats även för en lite större familj alternativt kan något av sovrummen inredas till hemmakontor eller kanske ett lekrum där barnens saker kan samlas. Med både braskamin och luftvärmepump hålls energikostnaderna nere.

Flera större och kostsamma renoveringar har genomförts under de senaste åren. Samtliga fönster byttes 2014 då även delar av fasaden byttes ut. Mellan 2018 och 2021 renoverades större delen av entréplan såsom kök, badrum och tvättstuga (groventré). I samband med detta ändrades planlösningen genom att man rev en del av väggen mellan vardagsrum och kök samt lade ett enhetligt Tarkettgolv i samtliga rum. Man utökade också ytan i tvättstugan till det dubbla och från köket satte man in två rejäla altandörrar som får ute och inne att smälta samman under sommarens soliga dagar.

På fastigheten finns också ett garage med rymligt förråd samt en större parkeringsyta/ uppställningsplats för husvagn, släpkärra. eller båt. I den lättskötta trädgården finns det utrymme för familjens aktiviteter alla aktiviteter. Är du odlingsintresserad? Här finns flera skyddade platser att anlägga sin egna lilla köksträdgård på.

Inom några minuters promenad finns affär, pizzeria samt allmänna kommunikationer och det är endast 50 minuter med bil till Göteborgs central. Att Trollhättans stad de senaste åren satsat på Upphärad syns tydligt. En ny utökad förskola, aktivitetsplan för spontanidrott, lekplatser och utegym. Dessutom pågår byggnationen av den nya grundskola med plats för 150 elever, inflytt till ht-23.

Välkommen att boka tid för visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Upphärad, Upphärad

Änggårdsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.