Entrén med garageuppfart och trädgårdens framsida med fina möjligheter att skapa en välkomnande trädgårdsdröm

Upphärad, Upphärad

Häftängsvägen 16

Såld
  • 5 rum
  • 83 kvm
  • Villa

Välplanerat i ett plan

Väl planerat hus med barnvänligt, centralt läge på återvändsgata i trivsamma Upphärad där stora satsningar gjorts de senaste åren såsom ny rejäl förskola och grundskola (HT -23), multiarena, utegym och flera fina lekplatser. Upphärad är populärt bland barnfamiljer och fler och fler söker sig hit.

Varmt välkommen till Häftängsvägen 16 och ett välplanerat enplanshus med hela fyra sovrum! Här behövs det en del renovering vilket därmed erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke. Några kostsamma och tidskrävande renoveringar är dock gjorda, för några år sedan fick huset nytt tak och fasaden målades om. Här finns också ett stort fint garage med arbetsbänk, goda förvaringsmöjligheter och golvbrunn.

Huset ligger på en lummig och rogivande trädgårdstomt med många soltimmar. En odlingshörna med växthus, upphöjda odlingslådor, kompost och redskapsbod samt bärbuskar, rabarber, smultron och jordgubbar, Vackra höga björkar ger lätt skugga och blommar gör både fläder och klematis.

I Upphärad är det lätt att trivas, läget på Häftängsvägen ger dig närhet till allt som erbjuds i det lilla samhället. Här bor du barnvänligt på återvändsgata med svampskogar, multiarena och utegym ett stenkast bort. I området finns förskola, skola, flera lekparker, matbutik och elljusspår. Golfbana och badplats ligger mindre än tio minuters bilfärd bort och det är bekvämt pendlingsavstånd till både Trollhättan och Göteborg!

Vi ses på Häftängsvägen 16!

Mer om mäklarna