Tyresö, Tyresö

Glädjegången 36

Såld
  • 4 rum
  • 78 kvm
  • Villa

Renoverat radhus i Trollbäcken

Detta är en REDO-bostad - Kontakta ansvarig mäklare eller anmäl ditt intresse via formuläret för att erhålla information löpande.

Sällan på marknaden! Eftertraktat och fint renoverat radhus i lugnt och barnvänligt område.

I bilfritt område finner ni nu ett eftertraktat radhus på Glädjegången med väldisponerade kvadratmeter samt ett trevligt, högt och fritt läge!
Ett rakt igenom välplanerat hem i två plan som erbjuder sociala ytor, tre sovrum, badrum och en gäst-wc. Garage i länga tillhör.
Centralt beläget i Trollbäcken med gångavstånd till skolor, matbutiker, Drevviken, Gudö-ån och direktbussar som tar er snabbt och smidigt till Stockholm City.

- Högt och insynsskyddat läge.
- Renoverat badrum + gäst wc
- Uteplats i härligt solläge där ni kan njuta hela dagen lång.
- Garage i länga tillhör samt parkeringar för övrig bil.
- Samfälligheten har roddbåt vid brygga, samling/övernattningslokal, tvättstuga, lekplats och fotbollsplan.
- Centralt läge nära skolor, dagligvaruhandel, bussar samt natur och Drevviken.

Ingången till radhuset bjuder på en altan under tak, praktiskt och skönt framförallt vid sämre väder.
Hallen innehar gott om plats för avhängning av ytterkläder och en renoverad gäst-wc i smakfulla färger. Från hallen nås ett av sovrummen.

Vidare in i bostaden öppnar dom sociala ytorna upp sig med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett arbetsvänligt och socialt kök i vinkel med en trivsam köksö med gott om plats för avlastning och förvaring.
Utrustningen samt planeringen är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa de bästa möjligheterna för den matintresserade.

Det ljusa och luftiga vardagsrummet har fönster ut mot baksidan. Här finns de gott om utrymme för umgänge, dels i vardagsrumsdelen med gott om plats för soffgrupp såväl som övrigt möblemang efter tycke och smak. Matplats erbjuds för det stora sällskapet.

Trappa tar oss ner till sluttningsvåningen med en mindre hall som binder ihop planets rum.
Förråd under trappa där VVB finns såväl som goda förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat badrum med dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.
Två sovrum i bra storlek varav det ena med utgång till den härliga baksidan där solen skiner på altan från morgon till sen eftermiddag.
Även ett trädgårdsförråd finns att nyttja.

OMGIVNINGEN
Det bilfria området i sig och Trollbäcken i stort erbjuder ett praktiskt och bekvämt boende för familjen eller paret.
I direkt närhet finner ni mysiga Gudö-ån som med ljuvliga omgivningar är ett favoritstråk för promenaden.
Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Vi når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt köttboden och Bageriet.
Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-9) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd.
Busshållplats (Sofieberg) med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö ligger en kort promenad från huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.
Vill man utforska kommunen med en utflykt erbjuder natursköna Tyresö stora möjligheter för detta. Här finns skärgårdmiljö, underbara naturområden med inlopp till Tyresta naturreservat, Erstaviks naturreservat samt flera populära utflyktsmål som Kumla Herrgård, Alby friluftsgård, Brevikshalvön, Notholmen, Tyresö Slott samt Nyfors.

På det stora hela ett ljuvligt boende en kort resa från innerstan!
Anmäl ert intresse för att informeras löpande.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna