Tyresö, Tyresö

Videvägen 48

REDO™
  • 113 kvm
  • Villa

Trivsam villa med generös tomt i Tyresö Strand

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare eller gå in på vår hemsida och gör en intresseanmälan.

Välkommen till Videvägen 48, ett hem som erbjuder komfort och generösa utrymmen för hela familjen!
Detta hus, omgivet av en stor och välskött tomt, erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsarbete och avkoppling. Med ett tillhörande gästhus finns det gott om utrymme för förvaring och möjligheter att anpassa fastigheten efter dina behov och önskemål.

- Generös tomt med uteplatser och gräsytor på fram och baksida
- Stora sociala ytor med fantastiska ljusinsläpp
- Tre helkaklade badrum varav ett med bastu
- Gästhus med stort förråd i anslutning till huvudhuset
- Närhet tillskolor, kommunikationer och underbar natur

Bostaden har idag tre ingångar till huset varav två på övre plan och en på nedre plan. Idag nyttjas entrén på nedre planet som huvudingång.

På entréplanet möts man av en generös hall som erbjuder gott om plats för garderobsförvaring. Direkt till höger om hallen finner vi ett praktiskt badrum kombinerat med en tvättstuga och bastudel.
Till vänster om hallen finns ett rymligt sovrum med plats för säng och övrig önskad möblering. Vidare finns ännu ett sovrum, en verkstad som idag nyttjas som ett syrum samt en matkällare.

En trappa upp finner vi ett välutrustat kök med goda arbetsytor, maskinell utrustning och förvaring. Intill köket finns även ett luftigt vardagsrum med utgång till altan och gräsmatta. Vardagsrummet erbjuder plats för soffmöblemang och övrig inredning efter tycke och smak. På detta våningsplan finns även en gästtoalett, ett badrum med dubbla handfat och ett badkar. Till sist finner vi två sovrum med garderober samt ett allrum med braskamin.

Med sin fantastiska layout och generösa utrymmen är Videvägen 48 det perfekta hemmet för den som söker en bekväm och funktionell livsstil.

OMGIVNINGEN
Området erbjuder verkligen ett bekvämt och naturskönt boende för familjen.
På tre minuters gång finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns på kort gångavstånd.
Busshållplats (Videvägen/Strandtorget) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger ett stenkast från huset.
På korta cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats. På det stora hela ett ljuvligt boende en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tyresö, Tyresö

Videvägen 48

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.