Tyresö, Tyresö

Stallvägen 19

Såld
  • 4 rum
  • 133 kvm
  • Villa

Välplanerat radhus i gavelläge

Välkommen till Stallvägen 19 och detta väldisponerade gavelradhus med ett lugnt och fint läge i populära Fårdala endast 20 min från Stockholm City.
Här erbjuds ni tre sovrum, stort vardagsrum, gott om förvaring samt två uteplatser där den ena erbjuder morgon/förmiddagssol medan baksida mot erbjuder sol från lunchtid till kväll.
Ni bor på en trivsam, bilfri och barnvänlig gata i hjärtat av populära Fårdala där barnen tryggt kan springa mellan husen eller nyttja skog, fotbollsplaner och lekplatser.
Lägg därtill korta avstånd till skolor, förskolor, badplatser, slående naturområden samt Tyresö centrum så har ni en boendemiljö av allra högsta klass.

- Superbt hörnläge i området med baksida i sydvästläge.
- Välplanerad och flexibel planlösning.
- Fiber.
- Möjligt att modernisera precis som ni önskar.
- Bra kommunikationer.
- Närhet till allt som familjen önskar i sin vardag.

Entréplanet erbjuder ett rymligt kök med fönster mot framsida.
I anslutning till köket når man bostadens sociala del. Vidare i planet ett mycket generöst vardagsrum med stora fönsterpartier mot baksidan.
God rymd erbjuds för såväl matplats som soffgrupp med önskvärt möblemang.
Utgång via altandörr till uteplatsen av god rymd i fritt, ogenerat sydvästläge. Här har du sol från lunch och långt in på kvällen under årets sommarmånader.

I övre plan finns tre sovrum, en klädkammare samt ett badrum med bastu. Det ena sovrummet går att med enkla medel nyttja som allrum om önskemålet finns. Samtliga rum innehar stora fönster som skänker bra med ljus till rummen.

På det stora hela ett utmärkt exemplar av radhusboende i ett av Tyresös mest populära delar för barnfamiljerna som vill ha nära till vardagens praktiska delar, såväl som friluft och fritidsaktiviteter.

OMRÅDET
Läget i Fårdala är mitt i prick för familjen eller paret som har höga krav på sin boendemiljö.
Här har ni direkt närhet till lekplatser, skolor, idrottsanläggningar, badplatser, stall, tennisklubb, minigolf, Tyresö centrum med sitt stora serviceutbud samt goda kommunikationer till Gullmarsplan/Stockholm City.
Även populära promenadstråk med elljus samt mysiga naturområden som Alby friluftsgård, Albysjön, Barnsjön samt Nyfors finns att nå på behagliga avstånd.
Flertalet förskolor som Pusslet, Sagan samt Dalstugan finns att tillgå i närområdet.
Låg och mellanstadieskolor som Fårdala Skola, Dalskolan och Stimmets skola finns belägna på korta och trygga promenadavstånd.
Busshållplats med direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan avgår med tät tidtabell en kort promenad bort.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna