Tyresö Strand, Tyresö

Apelvägen 3

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Villa

Fastighet med oändliga möjligheter

ACCEPTERAT PRIS!!

Varmt välkommen till Apelvägen 3 och denna fantastiska fastighet belägen på en lugn gata i populära Trädgårdsstaden - Tyresö Strand.
Här finner vi en fastighet med massvis av möjligheter på en solkysst tomt på hörnan. Här finns alla möjligheter i världen till att skapa ditt drömboende vare sig du vill renovera det befintliga huset eller bygga något helt nytt.
Det lugna området är en skär idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som kort gångavstånd till flertalet populära skolor, goda kommunikationer till city samt Strandtorget med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Helt enkelt det bästa av två världar!

- Sällan till salu
- Hörntomt i soligt läge
- Massvis med möjligheter (Bygga nytt eller renovera befintligt)
- Stor tomt (2540 kvm)
- Bra byggrätter
- Drömläge för barnfamiljen
- Utmärkta kommunikationer till city samt gångavstånd till skolor, Coop samt underbara områden för friluftsliv

På fastigheten idag står ett fritidshus om 66 kvm med kök, två sovrum, vardagsrum samt ett badrum och en gäst WC. Källare finns att tillgå och nås från yttersidan av huset. Här finns alla möjligheter i världen att renovera till ditt eget drömhem om så önskas. Vid parkeringen finner vi även ett garage med snickarbod ovanpå.

Fastigheten om hela 2540 kvm erbjuder fantastiska ytor att bygga ett helt nytt hus om så önskas. Tomten belägen i ett härligt solläge vilket ger möjlighet att bygga ett ljust och fint hem för hela familjen.
För mer information om frågor kring att bygga nytt hus kan ni kontakta Pernilla Bennett på LB Hus 0702 63 77 97

Enligt detaljplanen gäller följande:
- På Varje fastighet får en huvudbyggnad och ett uthus uppföras.
- Total byggnadsarea av högst 200 kvm eller 1/7 av tomtarean
- Byggnadsarean för uthus får vara max 40 kvm
- Högst en våning. Därutöver får soutterängvåning anordnas och vind inredas
* För mer info angående detaljplanen besök: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/269---omrade-vid-kyrkvagen.html

Vill du renovera, bygga till eller bygga något helt nytt? Då är Apelvägen 3 något för dig.

OMGIVNINGEN
I närområdet når ni flertalet populära förskolor samt ansedda Strandskolan (ÅK F-9) och Tyresö Skola (ÅK F-9). Dessa båda nås på kort promenadavstånd.
Två minuter bort till fots finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang och infartsparkering.
Från Strandtorget avgår även direktbussar till och från Gullmarsplan och Stockholms C (Vattugatan) med tät tidtabell under rusningstider. Övrig busstrafik finns att tillgå under dygnets alla timmar.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, Strandbadet samt anrika Tyresö Slott. Längre ut på halvön finns Trinntorps båtbrygga där Skärgårdsbåtar angör.
Varför inte en helgtur ut i skärgården eller ta båten i till stan en helgdag. Eller så packar ni picknick-korgen och besöker pittoreska Notholmen som nås från den storslagna slottsparken som omgärdar Tyresö slott.
Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat att tillgå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna