Tyresö Strand, Tyresö

Backsippevägen 17A

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 174 kvm
  • Villa

Generös villa i ett högt och fritt läge med milslång vy

Denna villa är REDO för försäljning. Anmäl ditt intresse via intresseformuläret i annonsen för att erhålla info om processen status samt framtida visningar.

Välkommen till denna generösa och välplanerade villa med ett högt och fritt läge i eftertraktade Tyresö Strand.
Ett fantastiskt boende med smakfull interiör, trevlig arkitektur och ljusinsläpp, öppen planlösning och möjlighet till flexibel disponering av rum. Till detta finns härliga uteplatser som följer solens strålar under hela dagen till kväll, uterum samt ett spabad. Ett perfekt hus för familjen som önskar yta, möjligheten till sociala sammanhang samt något alldeles extra att komma hem till varje dag, året om.

- Högt, privat och insynsskyddat läge med ljuvlig milslång vy från såväl fönster, som uteplatser.
- Solen skiner från morgon till kväll på altaner, balkong, uterum och terrasser.
- Öppna sociala ytor och fantastiska ljusinsläpp.
- Möjligt som hela fem sovrum och två allrum.
- Lättskött tomt med mindre del av gräsytor, planteringar som mixas med fina uteplatser att nyttja.
- Bergvärme, fiber, mekanisk ventilation och genomgående välbyggt och välskött.
- Carport och stora möjlighet för att parkera ytterligare fordon på uppfart.
- Förvaring av högsta klass i såväl omfattning som funktionalitet.
- Närhet till populära skolor och förskolor i Strand.
- Bra direktkommunikationer till Gullmarsplan såväl som City (Vattugatan).
- Bo med vardagens praktikaliteter såväl som naturreservat, havet och skärgården inpå knuten.
- Endast 25 min från city med bil.

I entréplan möts vi av en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Övervåningen har en otrolig rymd då taket går till nock där även stora fönsterpartier skänker ett mycket generöst ljusinsläpp med magnifik vy.
Köket har gott om förvaring, full maskinell utrustning och väl tilltagna bänkytor som uppskattas av den matglada hemmakocken. Matplatsen rymmer ett större sällskap och vardagsrummet intill med braskamin är väl tilltaget. Härifrån når man via altandörr en rymlig balkong som erbjuder sommarmorgonens solsken till morgonkaffet.
Från köket når man uterummet och från det trappa till nedre terrass som löper längs fasaden vilket gör det enkelt att duka upp och njuta av middagen inom glas eller utomhus. På terrassen finns även ett härligt utespa som ger en skön avkoppling under stjärnhimlen om så önskas.
I entréplan finns även ett stort sovrum med badrum en suite och en rymlig klädkammare. I separat del finns det andra sovrummet som går att dela av till två mindre. Även separat WC finns att tillgå i anslutning till den stora entréhallen med avhängning i garderober.

I suterrängsplanet möts vi av ett ljusflödande allrum av storlek större med utgång till baksidan terrass. Här går det om man önskar att uppföra vägg för att erhålla ytterligare sovrum.
Till höger finner vi ett mycket rymligt sovrum som i sitt ursprung varit uppdelat i två.
Intill finner vi ett badrum med badkar, dusch och WC och i den bakre delen av planet finner vi ett stort klädvårdsrum som löper vidare till ett enormt hobbyrum/förvaringsrum. Perfekt för den aktiva familjen, eller den med verksamheten på hemmaplan.

OMRÅDET
Området Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och naturskönt boende för familjen som önskar erhålla det bästa av två världar.
På kort avstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang och frisör.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen, Stjärnan och Slottsvillan finns på behagliga avstånd.
Busshållplats ligger en kort promenad från huset med direktavgångar till Gullmarsplan och anslutande bussar till Stockholm City, Tyresö centrum, Nacka och Haninge.
På cykel/gångavstånd når ni Strandbadet, skärgård, naturreservat, båtklubbar, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tyresö Strand, Tyresö

Backsippevägen 17A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.