Tyresö Strand, Tyresö

Pärongränd 12

Såld
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Charmig skånelänga med vedspis och centralt läge.

Välkommen till Pärongränd 12 och detta mysiga parhus i skånestil med en stor portion charm och karaktär, här kan du tända i vedspisen i köket och bara insupa den härlig atmosfären som huset erbjuder.
Här ges verkligen möjlighet att förverkliga villadrömmen i ett lugnt området som är en idyll för barnfamiljen där lekpark, fina naturområden, havsbad, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som en kort promenad till flertalet populära skolor, goda kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Det är svårt att bo med en bättre logistik än så här endast 25 min från storstadens puls. Helt enkelt det bästa av två världar.

- Huset ger gomgående ett mycket trivsamt och gott intryck
- Kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning
- Nya vitvaror 2022
- Större delen är nymålat inomhus 2022
- Stor altan på både framsidan och baksidan
- Välplanerade kvm med god flexibilitet i sin rumsdisponering.
- Rejäla sociala ytor inne som ute
- Vind med förvaringsmöjligheter
- Förråd på framsidan
- Plats för två bilar på uppfaren

Väl i huset möts vi av ett charmigt och välplanerat boende med en fin trädgård som ger plats för spring och lek. Entréplanet består av en välkomnande rymlig hall med en altan utanför i söderläge. Vardagsrum och kök i öppen trivsam miljö med utgång från köket till baksidan och en stor härlig terras som blir ett extra vardagsrum under sommaren.
På entréplanet finns även ett rymligt duschrum med tvättavdelning. Från duschrummet ges möjlighet att öppna upp till intilliggande förråd för att få en separat tvättstuga med groventré.

Övre plan erbjuder hela tre bra sovrum samt ett sort badrum med takfönster.

Området Trädgårdsstaden - Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för familjen.
På fem minuters gångavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Ett stenkast bort längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.
Busshållplats (Lagergrens väg) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid strandtorget.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Som tips en solig dag tar ni med picknick-korgen och besöker pittoreska Notholmen som nås från den storslagna slottsparken som omgärdar Tyresö slott. Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat.

Anmäl ditt intresse för att inte missa chansen att förvärva detta hem i ett familjärt område av högsta rang.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna