Tyresö Strand, Tyresö

Slånbacken 4

Såld
  • 7 rum
  • 200 kvm
  • Villa

Ett hem som erbjuder det lilla extra

Välkommen till en fantastisk villa med hela 5 sovrum och underbara sociala ytor på plan fin tomt ett stenkast från Erstaviken med bad och marina.

Välkomna till detta fantastiska och exklusiva boende, bara ett stenkast från Erstaviken, där ni kan njuta av både strandbad, marina och naturen i Erstavik. Här uppfylls drömmen om närhet till havet och naturen, samtidigt som ni har tillgång till ett modernt och välplanerat hus med imponerande 5 sovrum. Huset erbjuder generösa ytor och omfattar även gott om sociala utrymmen med alla faciliteter. En stor och underbar terrass i soligt läge och med gott om plats att umgås. Här finns både plats för matgrupp, loungegrupp och solstolar. Allt ligger i en trivsam miljö, en härlig plats för familjen och vänner att vistas på. Trädgårdstomten är vackert planerad och erbjuder gott om plats för spring och lek.

- Genomgående mycket fint skick med exklusiva materialval.
- Öppen miljö med sociala ytor såväl inne som ute.
- Generös tomt med fina plana gräsytor samt sol från lunch till kväll.
- Närhet till badplatser, båtklubbar, naturreservat och idrottsaktiviteter.
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning.
- Möjlighet att hyra båtplats i närliggande bryggföreningen
Fiskare Öhmans bryggförening

När man kommer in i bostaden nås man direkt av de sociala ytorna där kök och sällskapsytor flyter ihop på ett mycket smakfullt sätt. Villan är välplanerad med en tilltalande layout på båda våningsplanen. Entréplanet hälsar er välkomna med en rymlig hall där hela huset öppnar upp sig med högt i tak och generöst ljusinsläpp från fönstren som vetter mot trädgården. Kök och vardagsrum utgör en öppen och trivsam miljö, komplett med en centralt placerad braskamin. Köket av högsta klass är väl tilltaget med välplanerade arbetsytor, fullskalig förvaring, god planering samt maxad utrustning. På detta plan finns även två av sovrummen och ett renoverat badrum. En groventré med klädvårdsrum och förråd bidrar till husets funktionalitet.

På övervåningen möts ni av ett underbart stort allrum med högt i tak och tre välutformade sovrum samt ett badrum.

På tomten finner ni ett fristående dubbelgarage, en gäststuga och ett förråd. Här finns även gott om plats för flera bilar samt en uppställningsplats för exempelvis en båt. Detta är verkligen ett hus som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess charm och kvaliteter.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna