Tyresö Strand, Tyresö

Strandallén 45A

REDO™
  • 7 rum
  • 184 kvm
  • Friliggande villa

Havsnära drömboende som ger det lilla extra!

Välkomna till denna magnifika och charmiga bostad med många detaljer utöver det vanliga. Ett kort stenkast från Erstaviken, där ni kan njuta av strandliv vid det populära Strandbadet, båthamn och den natursköna omgivningen i Erstavik. Här förverkligas drömmen om närhet till hav och storstadspuls.

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning! Mer information samt besiktningsprotokoll kommer under vecka 13. För att inte gå miste om detta trevliga hus, gör en intresseanmälan!

Välkomna till denna magnifika och charmiga bostad med många detaljer utöver det vanliga samt en bruksarea på hela 325 kvm. Ett kort stenkast från Erstaviken, där ni kan njuta av strandliv vid det populära Strandbadet, båthamn och den natursköna omgivningen i Erstavik. Här förverkligas drömmen om närhet till havet och naturen samtidigt som ni har tillgång till ett modernt och välutrustat hus med hela fem sovrum. Bostaden erbjuder generösa utrymmen och många sociala ytor. En stor och härlig terrass i soligt läge erbjuder gott om plats för samvaro och bad i spapoolen med jetstream. Allt detta i en trivsam miljö, perfekt för familj och vänner att umgås i. En generös trädgård som erbjuder gott om utrymme för lek och spring.

- Hög standard med exklusiva materialval.
- Öppen planlösning som bjuder in till social samvaro både inomhus och utomhus.
- Generös tomt med välskötta gräsytor och sol från förmiddag till kväll.
- Nybyggd och fullt isolerad attefalls hus/förråd.
- Närhet till badplatser, båtklubbar, naturreservat och idrottsaktiviteter.
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning.
- Närhet till Stockholms innerstad och goda kommunala kommunikationer.

När vi kliver in på nedre planet finner vi bostadens vardagsentré där vi möts av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och skor. Rakt fram finner vi bostadens mysiga sällskapsrum. Dessutom erbjuder detta plan tre rymliga sovrum, varav ett som har direkt tillgång till ett badrum, samt en praktiskt placerad kontorsdel, perfekt för den som arbetar hemifrån.

När vi tar trappan upp till övre planet börjar vi känna att det som väntar är något alldeles extraordinärt. Detta plan erbjuder ett generöst ljusinsläpp, rymd och en mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum/matsal. Detta utrymme rymmer hela sällskapet och bjuder in till gemenskap.

Den välkomnande och exklusiva hallen i entréplanet ger en kontinental känsla och välkomnar besökaren till husets sociala delar med kök, matsal samt ett generöst tilltaget vardagsrum. På detta plan finns även två sovrum, varav master bedroom som är både rymligt och elegant, med generösa förvaringsmöjligheter i tillhörande dressingroom samt en suite . Badrummet är nyligen renoverat och för tankarna till ett exklusivt boutiquehotell.

Utöver detta så finns ett trevligt barnrum och en gästtoalett.

Detta är verkligen ett hem som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess charm och kvaliteter.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat ? spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns en kort promenad från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det på kort avstånd anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tyresö Strand, Tyresö

Strandallén 45A

  • Strandbadet
    Strandbadet
  • Alby Friluftsgård
    Alby Friluftsgård
  • Båtklubben
    Båtklubben
  • Mysiga Notholmen med café nås från slottsparken
    Mysiga Notholmen med café nås från slottsparken
  • Tyresö Slott
    Tyresö Slott
  • Alecs Golf
    Alecs Golf

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.