Tyresö Strand, Tyresö

Strandvägen 29B

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 177 kvm
  • Friliggande villa
Utgångspris 12 250 000 kr

Modern familjevilla med magisk utsikt i direkt närhet till Erstaviken

Unikt boende i en smakfull villa där du inte bara har en magnifik utsikt utan här sitter du på terrassen/ balkongen och hör vågorna nedanför.

Välkommen till Strandvägen 29B och en magnifik villa med en fin utsikt och med en omedelbar närhet till havet och liten badplats.

Ett boende utöver det vanliga där du redan vid entrén slås av den hänförande utsikten ut över Erstaviken som upplevs genomgående ifrån hela huset via stora panoramafönster. En underbar villa som karaktäriseras av en modern och funktionell design på totalt 177 kvm och till det en tilltalande planlösning i båda våningsplanen.
En mycket representativ villa där varje detalj är väl genomtänkt och man känner närheten till havet från varje rum. Underbara sociala miljöer både inne som ute med flera olika uteplatser, ett representativt vardagsrum och kök i öppen trivsam miljö med generösa fönsterpartier ut mot vattnet. Utgång härifrån till en trädäckad altan.

- Stor representativ villa med havsnära läge
- Här sitter du på terrassen och hör vågskvalp och tittar ut över havet.
- Högt fritt insynsskyddat läge
- En villa för dig som söker något utöver det vanliga
- Flera uteplatser på fram och baksida
- Genomgående smakfulla materialval
- Fristående garage och p-platser
- Elbilsladdare
- Installation av Sonos- system med högtalare i 4 rum och övre altan

Villan välkomnar med en entré och hall som öppnar upp med en övervåning som flödar i ljus och rymd med en takhöjd på hela 3.40 och stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till en trädäckad altan som sträcker sig runt hörnet ut mot havet.
En planlösning som verkligen inbjuder till socialt umgänge med vardagsrum, matrum och kök i en öppen trivsam miljö på över 55 kvm. Köksavdelningen erbjuder gott om ytor för hemmakocken samt bra förvaringsmöjligheter. I mitten en köksö med vinkyl och möjliga sittplatser, här hänger gärna både familjen och vänner. Även här finns en utgång till den trädäckade altanen med plats för olika typer av möblering.
I övrigt på det här planet finns en inre hall med garderobsvägg med skjutdörrar, ett sovrum samt ett duschrum.
Ektrappa med vilplan ner till en ljus och trevlig sluttningsvåning med ett allrum/tv-rum med stora fönsterpartier och skjutdörr ut mot altanen på framsidan mot vattnet.
I övrigt på det här planet finns det ett master bedroom med egen walk in closet, två bra sovrum med ljusinsläpp från två håll. Rymligt badrum med både badkar och dusch.
Hall med egen entré och ingång till klädvårdsrum.

Ett idylliskt boende med närhet till havet och naturen endast 25 minuter från Stockholms city.

SÄLJAREN EGNA ORD:
I den här delen av Tyresö Strand samsas unga barnfamiljer med par som har utflugna barn och allt däremellan.
Utsikten mot Erstaviken är fantastisk och såväl skogen som havet känns ständigt närvarande när man rör sig i huset. Det är härligt att bo så nära en badplats, här ser man även vintertid personer som morgonbadar och på somrarna nås vi av det underbara plasket när någon dyker från bryggan eller skratt från badande barn.
Från tomten kan man rulla ner en kajak på någon minut och bryggföreningens fina anläggning är så nära att om man har sin båt där så känns det som den ligger vid egna fastigheten.
Ett stenkast bort finns förutom badplatsen en liten bastu som man kan få tillgång till. Vi gillar verkligen att huset ligger vid en trevägskorsning och med båtklubben mitt emot. Det är trevligt att känna närvaron av båtfolk, hundägare, löpare och andra som rör sig här och känns sällan som om det stör. Grannarna är också på ett sådant avstånd att det bara känns trevligt och tryggt, utan att vi bor för tätt på varandra.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö har man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat. Man kan spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns en kort promenad från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det på kort avstånd anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tyresö Strand, Tyresö

Strandvägen 29B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.