Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 147

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Kedjehus

Välplanerat kedjehus i Tyresö Strand

Välkommen till Målarprinsens väg 147 och detta trevliga kedjehus fördelat i tre plan. Här har familjen ett utmärkt boende med tre fullstora sovrum och goda sociala ytor såväl inne som ute.

- 5 rok varav 3 sovrum.(Möjlighet till 4 sovrum, se alternativ planlösning)
- Genomgående charmigt och fint välhållet.
- Garage med el.
- Baksidan i trevligt läge
- Flexibelt tillträdet.
- Tyresös populäraste område för barnfamiljer.
- Närhet till goda kommunikationer, skolor, förskolor samt livsmedelsbutik och restauranger.

Det lugna området är en idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som kort promenad till flertalet populära skolor, goda kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Helt enkelt det bästa av två världar.

Entréplanet är välkomnande med en hall med plats för förvaring samt avhängningsmöjligheter. Till vänster om hallen finner vi ett av bostadens badrum med dusch, wc samt kommod.
Rymligt arbetskök med goda bänkytor samt mängder av skåp och lådor för förvaring. Här finns plats för matplats samt en öppning in till det stora och rymliga vardagsrummet.

Vidare finner vi vardagsrummet som är ljust och luftigt med stora fönsterpartier som skänker fint ljus. Här finns goda möjligheter till att möblera med såväl loungedel som en större matplats.
Från vardagsrummet finner vi utgången till den trevliga uteplatsen på baksidan beläget i ett bra solläge med sol från tidig morgon till eftermiddag. På baksidan finns ett praktiskt förråd att nyttja.

Mellanplanet består av två generösa sovrum samt ett allrum som går att göra om till ett extra sovrum. På detta plan finns även ett badrum med tvättpelare.

Vindsvåningen nyttjas idag till goda förvaringsmöjligheter och ett gästrum/arbetsrum.

OMGIVNINGEN
Området Trädgårdsstaden - Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för familjen.
På fem minuters gångavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Ett stenkast bort längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.
Närmast från huset är busshållplats Strandállen med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Som tips en solig dag tar ni med picknick-korgen och besöker Notholmen som nås från den slottsparken som omgärdar Tyresö slott. Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat.

På det stora hela en ljuvlig boendemiljö som kan bli din familjs. Allt detta en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna