Tyresö Strand, Tyresö

Vårliden 12

REDO™
  • 6 rum
  • 190 kvm
  • Villa

Representativ villadröm!

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare eller gå in på vår hemsida och gör en intresseanmälan.

Varmt välkommen till denna magnifika villa på Vårliden 12, en bostadsdröm att uppfylla i en moderna och funktionell villa där ni erhåller ett högt, soligt och lugnt läge med en härlig utsikt ut över Tyresö. Därutöver en tilltalande och inbjudande planlösning i båda våningsplanen.
Den exklusiva villan är belägen i ett lugnt villakvarter på en återvändsgata med naturen och havet runt knuten, här erhåller ni en rymlig och mycket välplanerad villa med magisk takhöjd på entréplan.

- Eftertraktat läge på höjd med sol hela dagen och magnifik utsikt.
- Underbara sociala ytor med kök, matsal och vardagsrum i öppen trivsam miljö med en otrolig takhöjd på hela 6m.
- Utgång från den sociala delen på entréplan till en stor trädäckad terrass med pergola i söderläge, ett stort extra vardagsrum.
- Mycket välskött villa med stora härliga fönsterpartier som bjuder på en härlig känsla av ljus och rymd .
- Låg energiprestanda och energiklass B
- Ac på båda våningarna
- Naturnära läge ett stenkast från Erstaviks naturreservat
- Fint iordningsställd tomt.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Direktbussar till T-centralen samt Gullmarsplan nås på kort avstånd.
- Området är en dröm för familjen eller paret som önskar det bästa i naturskön omgivning, men med vardagens praktiska delar runt hörnet.

En välkomnande och generös hall med plats för ytterkläder samt ett praktiskt kapprum.
Vidare rakt fram öppnar det generösa och magnifika köket upp sig med gott om plats för både matlagning och förvaring, en dröm för hemmakocken. I mitten en stor köksö där ni gärna hänger med familj och vänner i väntan på middagen.
I den här öppna miljön ligger även en matsal med plats för ett större middagssällskap samt ett vardagsrum med en takhöjd på 6 meter .I mitten en elegant braskamin som både sprider värme och höjer mysfaktorn.
Hela den här delen inbjuder verkligen till socialt umgänge både inne som ute på den stora fina terrassen. Den trädäckade altanen ger möjlighet till olika typer av sittgrupper och möblering.
På entréplan finns även ett generöst sovrum "ett master bedroom" med både en walk in closet samt ett badrum "en suit gästtoalett". I övrigt ett klädvårdsrum med groventré samt en gästtoalett.

Övervåning med ett härligt allrum med utgång till altan, eftersom det är öppet ner till vardagsrummet så ges här möjlighet att göra ett till sovrum.
I övrigt på det här planet finns tre bra sovrum varav två med klädkammare samt ett elegant badrum med både badkar och dusch.

Trädgården är vackert anlagd med stenläggningar och terrasser som varsamt mixas med en gräsyta för spring och lek, med automatisk bevattning. Solens strålar kan ni följa från tidig morgon, under dagen och hela vägen till grillmiddagen i kvällssolen.
På infarten finns plats för flera bilar och ett nytt Attefalshus.

OMRÅDET / OMGIVNING
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till Erstaviks naturreservat, populära Strandbadet, båtklubbar och lekplatser där man kan spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och mängder av förskolor finns att tillgå.
Hållplats finns en kort promenad från huset med bussavgångar till Gullmarsplan såväl som T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tyresö Strand, Tyresö

Vårliden 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.