Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 69

Såld
  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Villa

Toppenfin fristående funkisvilla

Accepterad prisnivå finns, vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information

Välkommen till Målarprinsens väg 69 och en mycket tilltalande fristående funkisvilla i modern design med en generös takhöjd genomgående. Ett underbart boende med ett utmärkt skyddat läge i området där solen lyser hela dagen på den fina baksidan, en förlängning av hela den sociala delen som huset bjuder på.
Här ges verkligen möjlighet att förverkliga villadrömmen i ett lugnt området som är en idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, havsbad, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som en kort promenad till flertalet populära skolor, goda kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Det är svårt att bo med en bättre logistik än så här endast 25 min från storstadens puls.

Ett modernt boende som erbjuder allt man kan önska men som även erbjuder lite olika möjligheter som kan anpassas efter familjens behov.

- hela huset ger genomgående ett mycket smakfullt intryck
- möjlighet till hela 5 sovrum
- vidbyggt förråd med en parkeringsplats framför
- en underbar skyddad baksida med söderläge och spa bad " en egen oas"
- allt i modern funktionell design
- närhet till allt som familjen behöver för att få vardagen att gå ihop
- genomgående ekparkett

Välkomnande entréhall med plats för ytterkläder och skor samt ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd under trappen. Ingång från hallen till ett av husets fina duschrum. Från hallen som är husets hjärta når du även ett bra kök med gott om både förvaring och arbetsytor. Trevlig matplats framför fönster.
Det ljusa och trevliga vardagsrummet ligger rakt fram från hallen och här finns plats för både soffhörnan samt en matsalsdel, Utgång härifrån till den fina trädäckade baksidan som blir en förlängning av hela den här sociala delen, ett extra vardagsrum helt enkelt. Ett underbart soligt söder läge med gott om plats för både matbord och loungedelar. I ena hörnet av den skyddade altanen finner du ett eget nersänkt spabad.
Från vardagsrummet når du sovrummet på det här planet, ett ljust och trevligt rum med utgång direkt till altanen.
Möjlighet finns att dela av en del av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Övervåningen erbjuder en hall med ingång till tre riktigt bra sovrum varav ett master bedroom med hel garderobsvägg och utgång till en mysig balkong/terrass.
Sovrummen på övervåningen har heltäckningsmatta.
Stort nytt badrum med tvättavdelning.

Ett möjligheternas hus i modern funktionell design där det bara är att flytta in.

Området Trädgårdsstaden erbjuder verkligen ett bekvämt och underbart boende för familjen.
På kort promenadavstånd ligger Strandtorget med en välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan.
Busshållplatser med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger ett stenkast från huset.
På korta cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott med dess fina park samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
På det stora hela ett boende där livsstilen såväl som husets funktionalitet är på topp.

Välkommen Hem

Mer om mäklarna