Tyresö Strand, Tyresö

Tranmyravägen 15A

Såld
  • 5 rum
  • 125 + 0 kvm
  • Villa

Välkommen till Tranmyravägen 15A!

Trivsam villa med planlösning som bjuder på ljus och rymd med högt i tak. Fina sovrum och sociala ytor både inne som ute.

Välkommen till en trivsam och tilltalande villa med en härlig planlösning i två nivåer med högt i tak vilket ger en underbar känsla av rymd!
Därtill stora härliga fönsterpartier åt olika håll vilket gör att huset upplevs väldigt ljust och luftigt.
Huset är beläget i ett lugnt och fridfullt villaområde med närhet till både hav och natur. En egen oas endast 30 minuter från storstadens puls med närhet till det mesta.

- Flexibelt tillträde (kort - långt)
- Vacker altan med sol hela dagen
- Högt i tak vilket ger en fantastisk rymd
- Öppen och social planlösning
- Lugnt område men insynsskyddad tomt
- Nära till buss, förskolor, Tyresö Slott med slottspark

En stor härlig trädäckad altan med ett spabad sträcker sig runt huset och här lyser solen hela dagen, ett stort härligt extra rum under de varma månaderna.
På framsidan finns ett inglasat uterum där du gärna sitter och njuter av den första vårsolen.
Dubbla fina dörrar välkomnar dig in i huset på entréplanet som öppnar upp sig så fort vi stiger innanför dörren där en vacker täljstenskamin skänker värme och myskänsla. Vid entrén ligger ett praktiskt klinkergolv och det finns även plats för ytterkläder i en garderob.
Hela det här planet bjuder på en otrolig känsla tack vara sin härliga takhöjd både i kök och vardagsrum. I det trivsamma och funktionella köket finns gott om plats för både förvaring och matlagning och här bjuds på en bra matplats för många middagsgäster.
Ljust och härligt vardagsrum med trägolv där familjen gärna umgås och njuter av kaminen.
Några trappsteg upp når du ett trevligt allrum med kamin och högt i tak. Utgång härifrån via dubbla glasdörrar ut mot baksidan och den fina trädäckade altanen med nedsänkt spabad.
På den här övre delen av villan ligger husets tre sovrum varav ett är så stort att det går utmärkt att dela av till två om så skulle önskas eller behövas och det ena har högt till tak vilket ger möjlighet till att bygga ett loft. Här ligger även ett toalettrum. I övrigt finns ett kaklat duschrum samt tvättstuga.

På uppfarten till huset finns plats för flera bilar och på altanen finns en fristående Friggebod.

Området är vackert beläget nära Tyresö Slott och dess vackra park som är mycket uppskattad av de kringboende. Här njuter man av promenader i vacker kulturhistorisk miljö med möjlighet för picknick i slottsparken. Midsommarfirandet i parken är ett populärt inslag och hit vallfärdar folk från hela Stockholm för att ta del av festligheterna.

Med närhet till flertalet förskolor och skolor samt goda kommunikationer med direktbussar till både Gullmarsplan och Stockholm C är Tyresö Strand ett populärt område att flytta till. Närhet till den vackra skärgården och naturen får man på köpet.
Ett hus att upplevas på plats för att känna av den härliga känslan med ljus och rymd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna