Tyresö Centrum, Tyresö

Spiggvägen 6

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Villa

Enplansradhus ett stenkast från centrum!

Äntligen är ett av dessa populära radhus med solig innergård till salu med närhet till Tyresö centrum och allt som det erbjuder. Tilltalande planlösning med både fin altan och inglasat uterum. En egen oas helt enkelt!

Välkommen till Spiggvägen 6 och detta efterfrågade enplansradhus i hjärtat av Tyresö. Ett perfekt läge i direkt närhet till både centrum och busskommunikationer. Här ges möjlighet att flytta in i ett mycket trivsamt hus med en fantastisk innergård där solen skiner från morgon till kväll. Solens sista strålar på kvällen avnjuter du i det fina ute inglasades uterummet i ena del av gården, ett extra vardagsrum.
Vem kommer inte vilja bo i det här ljusa och trevliga radhuset som bjuder på en härlig känsla genomgående och som extra bonus en fin uteplats. En egen oas med närhet till allt som får vardagen att fungera.

- Enplansradhus med trevlig insynsskyddad innegård
- Sol från morgon till kväll
- Fin trädäckad uteplats och ett inglasat uterum
- Tre sovrum i bra storlek
- Stabilt och enkelt boende i bra samfällighet
- Direkt närhet till förskolor och skolor.
- Naturområden, ishall, fotbollsplaner och rackethall inom promenadavstånd.
- Centrum såväl som utmärkta kommunikationer finns runt hörnet.
- Fin tvättstuga i området samt ett förråd

Välkomnande entré och hall med plats för ytterkläder. I den här delen av huset ligger två av sovrummen i bra storlek samt ett kaklat duschrum.
Vidare till vänster från hallen nås fullt utrustade och rymliga köket, här ges gott om plats för både förvaring och hemmakocken som gillar att laga mat. I köket finns också en bra matplats för ett middagssällskap. Från köket når du ett förråd som med fördel kan användas som kontor om så önskas.
Ljus och trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti, här ges möjlighet till olika typer av möblering.
Bakom vardagsrummet ligger en mindre hall med egen entré samt en gästtoalett och det tredje sovrummet.

Vid entrén finns ett praktiskt förråd bakom det inglasade uterummet.

Dessa radhus är ytterst sällan till salu då planlösningen i kombination med läget passar de flesta familjekonstellationer!

Samfälligheten är mycket välskött och samfällighetsavgiften inkluderar : Värme, vatten, tv, fiber, sopor, gemensam tvättstuga och skötsel av gemensamma ytor.

OMRÅDET
Närområdet är lugnt och mycket barnvänligt med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service.
Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader ut mot Alby friluftsområde.
I närområdet finns flertalet förskolor (Sagan och Gunghästen) och skolor (Stimmets skola,50 m, och Fårdala skola inom 500m).

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna