Trollbäcken, Tyresö

Höglidsvägen 17B

REDO™
  • 4 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Trevligt hus på höjden i populära Trollbäcken

Varmt välkomna till Höglidsvägen 17B och detta underbara boende i en rymlig familjevilla i gott skick. Villan har ett högt och fritt läge med magisk utsikt över Trollbäcken.
Villans disponering bjuder enormt fina ljusflöden, trevliga sociala ytor , tre sovrum, två badrum samt ett stort och ljust kök. Stor altan på baksidan med enorma möjligheter för sociala sammanhang där man i glada vänners lag avnjuter middagen medan solen går ner över trädtopparna.
Omgivningen är optimal för familjen med direkt närhet till populära skolor/förskolor, matbutiker, badplatser, Drevviken, gym samt Trollbäckens centrum. En kort promenad bort (3 min) avgår bussar som tar er till city på under 20 min. Ett perfekt boende med närhet till alla bussar och Trollbäckens centrum ett trivsamt affärscentrum samt förskolor och skolor.

- Högt och mycket privat läge med sol hela dagen
- Tilltalande planlösning i båda planen med olika möjligheter
- Fin villa i gott skick
- Mindre hus på tomten med kök, badrum och vardagsrum
- Stor altan på baksida och balkong på framsida med sol hela dagen
- Populärt och familjevänligt område
- Närhet till allt som önskas i omgivning

Entréplanet bjuder först på en rymlig hall med klinkergolv och goda användningsmöjligheter av ytterkläder. I hallen möts man omgående av trappan som leder till övre plan.
Från hallen når man husets första sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering.
Planet erbjuder i övrigt på en stor och trevlig tvättstuga, helkaklat badrum samt ett klädförråd med plats för massvis av förvaring.

När vi tagit trappan upp möts vi av de sociala delarna med kök och vardagsrum i en delvis öppen och mycket tilltalande lösning. Fönsterpartierna i bästa solläge vilket skänker enorma ljusflöden. Från köket når man den trevliga balkongen där kaffekoppen kan avnjutas med trevlig utsikt över hela Trollbäcken. Om ett fjärde sovrum önskas går detta att få till i vardagsrummet (Se alt planritning)
Köket är fulländat med all den utrustning, arbetsytor samt förvaring som kan önskas. Matplats för upp till 6 personer finns att tillgå.
Husets två resterande sovrum samt ett stort helkakat badrum finner vi på det övre planet.
Utgång till den solkyssta altanen sker från ett av sovrummen. Uteplatsen är omgiven av berg som skapar en egen oas att trivas i. Solen skiner på uteplatsen från dag till kväll.

På tomten står idag ett fullutrustat "förrådshus" med badrum, kök och vardagsrum. Huset går att nyttja året runt då värme och vatten är installerat. Här finns möjligheter att använda huset som ett kontor, generationsboende alternativt hyra ut det.

OMGIVNINGEN
Området Trollbäcken erbjuder ett praktiskt och naturnära boende för familjen.
På gångavstånd finner ni Alléplan/Trollbäckens centrum med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. I närheten finns även populära Köttboden och Bageriet.
Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Fornuddens skola (åk F-9) och flertalet förskolor finns i närområdet.
Busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö ligger ett stenkast från huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trollbäcken, Tyresö

Höglidsvägen 17B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.