Trollbäcken, Tyresö

Långsjövägen 16

Såld
  • 5 rum
  • 82 kvm
  • Villa

Charmig villa med stor potential.

Välkommen till Långsjövägen 16 , ett hus som bjuder på en härlig känsla genomgående belägen på en stor uppvuxen trädgårdstomt med plats för både spring och lek.
En rymlig villa som erbjuder dig en stor möjlighet att forma ditt framtida drömboende med möjlighet att renovera bostaden så att den passar just dig och din familj. Huset behöver en varsam hand som skänker det lite kärlek och omtanke så det kan återfå sin charm som i fornstora dar.

- Tilltalande planlösning i båda planen med olika möjligheter
- Underbar stor härlig tomt , som en liten park.
- Fin kakelugn i vardagsrummet och öppenspis i gillestugan
- Närhet till kommunikationer, natur, skolor och affärer
- Egen damm med vattenfall.
- På den grusade infarten finns plats för flera bilar, båten eller kanske husbilen

Välkomnande entré med praktiskt kapprum och fint klinkergolv. Stort allrum med fin öppen spis och samma fina klinkergolv, utgång härifrån till den underbara baksidan med liten altan utanför. På det här planet finns även ett mindre rum/gästrum, duschrum samt tvättstuga med groventré. Ingång från allrummet till ett äldre garage som idag fungerar som ett förråd som med fördel kan göras om till ett rum. Möjlighet finns även att återställa en äldre WC .
Fin trappa upp med fönster upp till övervåningen med en möblerbar hall. Rymligt vardagsrum i vinkel med matsalsdel och en mycket fin kakelugn. Utgång härifrån till en balkong.
Kök med mindre matplats som du når både från matrummet samt hallen. I övrigt på det här planet finns det två bra sovrum.

Det här ett ett väldigt charmigt hus med en stor portion charm som behöver renoveras, ett hus att upplevas på plats för att förstå den härliga känslan som huset bjuder på.

Länk till objektbeskrivning: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=959314

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna