Trollbäcken, Tyresö

Junibacken 11

Såld
  • 6 rum
  • 118 kvm
  • Villa

Välskött, härlig villa med högt, privat läge och utsikt över Trollbäcken!

Välkommen till Junibacken 11 och en fin familjevilla på solig trädgårdstomt med gott om plats för spring och lek och härlig vy över Trollbäcken . Ett idylliskt boende på en lugn återvändsgata inte långt ifrån Trollbäckens centrum där du finner skolor, förskolor, bra kommunikationer och ett trivsamt affärscentrum.

Huset är trivsamt planerat med bl.a fyra sovrum, två helkaklade duschrum varav ett med dubbeldusch, goda förvaringsutrymmen och sociala ytor på både entréplan och nedre plan. Allt i genomgående fint skick.

- Fyra bra sovrum och två allrum
- Genomgående bra skick, väl omhändertaget av sina ägare
- Härlig altan med del under tak
- Garage
- Delvis dränerat
- Bra uppvärmningssystem ger låga driftskostnader
- Bra beläget med närhet till skola, kommunikationer och Trollbäcken C

Entréplan inrymmer ett kök och vardagsrum i öppen miljö med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och här finns en kakelugn med central plats i rummet som både ger härlig känsla och värme. Köket är både vackert, i klassisk stil och drömmen för hemmakocken med gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. I anslutning till köket en matsal med plats för många. Önskas måltiden ute så är det utgång till den stora altanen delvis under tak som används större delen av året och som blir som en förlängning av huset och årstiderna.

Vidare har entréplan ett badrum och fyra sovrum där samtliga är i bra storlek och det största rummet har en rymlig walk-in-closet och egen utgång till mindre balkong.

Även nedervåningen bjuder på bra ytor för familjen. Vad sägs om ett stort allrum med öppen spis med insats, helkaklat duschrum med två duschar och ett stort klädvårdsrum/hall med gott om förvaringsutrymmen och med utgång till trädgården och garaget.

Asfalterad infart med parkering för 3-4 bilar samt ytterligare plats för en bil i garaget.
Tomten är plan och fin, omgärdad av grönska.

Närområdet är gemytligt och passar sig utmärkt för både äldre som yngre. På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, bad, naturområden (Tyresta Nationalpark), promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Trollbäcken Centrum . I Trollbäckens centrum finns diverse butiker och flertalet restauranger med olika smakinriktning. Vår fina Fornuddspark har både lekparker, utegym och mysiga promenadvägar som tar oss ut mot Drevviken.
Buss till Gullmarsplan, Stockholm Central och Nacka ca: 3 minuters promenad bort.

På det stora hela ett välskött, härligt hus för familjen som bara vill flytta in och bo. Detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna