Trollbäcken, Tyresö

Odins väg 6B

Såld
  • 6 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Stort litet hus med kvadratmetrarna på rätt ställe och med närhet till Trollbäcken Centrum

Suveränt beläget på plan, stor tom med närhet till Trollbäcken Centrum, skola och kommunikationer

Välkommen till Odins väg 6B och ett stort litet hus med kvadratmetrarna på rätt ställe och allt i fint skick, väl omhändertaget av dess ägare.
Här har familjen ett trivsamt boende i en fin familjevilla på en plan, trevlig och solig trädgårdstomt med gott om plats för spring och lek . Ett idylliskt boende på en lugn återvändsgata inte långt ifrån Trollbäckens centrum där du finner skolor, förskolor, bra kommunikationer och ett trivsamt affärscentrum.

Huset är mycket välplanerat med bl.a hela fyra sovrum, två helkaklade duschrum, goda förvaringsutrymmen och rymliga sociala ytor både på entréplan samt på nedre plan. Allt i genomgående fint skick.

- Fyra bra sovrum och två allrum
- Genomgående bra skick, väl omhändertaget av sina ägare
- Inglasat uterum
- Solig, plan tomt
- Dränerat
- Bra uppvärmningssystem med kompletterande solceller ger låga driftskostnader
- Bra beläget med närhet till skola, kommunikationer och Trollbäcken C

Entréplan inrymmer ett kök och vardagsrum i öppen miljö med gott om ljusinsläpp från fönster i hela tre väderstreck och kamin med central plats i rummet som både ger härlig känsla och värme. Härifrån utgång till det stora uterummet som används större delen av året och som blir som en förlängning av huset och årstiderna. Uterummet är inrett med trägolv och här finns infravärme för kyligare dagar. Vidare har entréplan ett helkaklat duschrum från 2016 och tre sovrum där samtliga är i bra storlek. Hallen erbjuder både en mindre kontorshörna och förvaring i garderober bakom skjutdörrar.

Nedre plan har värmegolv i sovrum, hall och badrum vilket ger en behaglig känsla. Planet är inrett med rymligt badrum, tvättstuga samt stort förråd och en matkällare. Vidare finns husets största sovrum här och ett härligt allrum som är så rymligt att nuvarande ägare har det som allrum med gymhörna.

På den soliga tomten kan ni njuta av långa sommardagar med familj medan barnen leker på gräsmattan omgärdad av lummig grönska.
Infart med parkering för 2-3 bilar

Närområdet är gemytligt och passar sig utmärkt för både äldre som yngre. På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, bad, naturområden, promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Trollbäcken Centrum . I Trollbäckens centrum finns diverse butiker och flertalet restauranger med olika smakinriktning. Vår fina Fornuddspark har både lekparker, utegym och mysiga promenadvägar som tar oss ut mot Drevviken.
Buss till Gullmarsplan, Stockholm Central och Nacka ca: 3 minuters promenad bort.

På det stora hela ett välskött, härligt hus för familjen som bara vill flytta in och bo. Detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna