Trollbäcken, Tyresö

Skolvägen 30B

Såld
  • 5 rum
  • 155 kvm
  • Villa

Trevlig familjevilla med närhet till allt!

Accepterat pris!

Välkommen till trivsamma Trollbäcken och detta trevliga 1,5-planshus på Skolvägen!
Här är det verkligen bara att flytta in och njuta av en mycket trivsam villa med en tilltalande planlösning i båda våningsplanen och med närhet till allt som gör det enkelt att få ihop vardagen som förskolor, skolor, kommunikationer och matvarubutiker.
Villan är flexibel i sin planlösning med goda sociala ytor i båda planen, ett fint kök från Ballingslöv, tre-fyra sovrum, gott om förvaringsytor, två helkaklade badrum samt stor altan i bästa solläge och med spa-bad samt ett rymligt garage med tillhörande förråd.
Här bor ni bekvämt och tryggt i ett klassiskt villaområde med närhet till idrottshallar, Tyresta nationalpark, Långsjön, Drevviken, flertalet populära skolor/förskolor, dagligvaruhandel, Trollbäckens centrum, restauranger och direktbussar som tar er snabbt och smidigt till Stockholm City på under 20 min.

- Välskött och omhändertaget hus.
- Kök och vardagsrum i öppen miljö
- Två helkaklade badrum
- Fristående garage med förråd
- Bergvärme ger låga driftskostnader
- Bra besiktningsprotokoll
- Ett soligt gavelläge
- Stor och plan tomt i allra bästa solläge från morgon till kväll.

Väl i huset möts vi av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. I anslutning till hallen ett helkaklat duschrum.
Till höger från hallen ett stort sovrum med garderob bakom skjutdörrar.
Rakt fram öppnar husets hjärta upp, en härlig social del med ett kök i öppen trivsam miljö med matsal och vardagsrum. Här finns stora fönsterpartier vilket ger hela det här rummet ett härligt ljus och luftig känsla. Från kök och vardagsrum finns det utgång till den trevliga altanen på baksidan och gaveln av huset som ligger i bästa solläge med sol från morgon till kväll. Plats finns för att möblera med både en loungesoffa, matgrupp och solsängar. Addera ett spa-bad som nyttjas året om. Tak ger skydd regniga dagar och markis de soliga.
Innanför köket en praktisk tvättstuga med groventré.

Övervåningen erbjuder ett rymligt allrum med gott om plats för umgänge. På det här planet finns vidare två sovrum av bra storlek där båda bjuder på varsin klädkammare. Önskar man så går det att dela av ena sovrummet till ytterligare ett sovrum.
Helkaklat badrum med både bad och dusch.

Plan och insynsskyddad trädgårdstomt med stora gräsytor som inbjuder till lek och spring för de yngsta familjemedlemmarna.
Asfalterad infart med plats för ett par-tre bilar, garage samt ett rymligt uteförråd.

OMRÅDET / OMGIVNING
Perfekt område för barnfamiljen.
Närhet till Trollbäckens centrum. I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Bra kommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan och Stockholm C två minuters promenad bort.

Förutom Kumla Skola finns Fornuddens skola samt Kunskapsskolan. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.
Fornuddsparken, ca 15 minuter bort erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
Tyresö är en rik idrottskommun där man förutom golfbana, simhall, ishallar, idrottsplatser, tennisklubb även erhåller utmärkta möjligheter till spontanidrott i alla dess former.
Inlopp till Tyresta naturreservat, Erstaviks naturreservat samt Sörmlandsleden är bara delar av den vackra natur som omgärdar.

Vid Drevviken finns, förutom flera badplatser, fiskemöjligheter samt möjlighet till skridsko och skidåkning under vintern.

På det stora hela en utmärkt chans för den som söker ett hem att göra till sitt eget. Detta i ett läge där allt som önskas finns i din närhet.

Besiktningsprotokoll kommer måndag 5/9.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna