Trollbäcken, Tyresö

Kärrvägen 28

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Villa

Charmigt enplanshus för den händige!

Detta är en REDO bostad , vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer info eller gå in och gör en intresseanmälan på vår hemsida.

Välkommen till Kärrvägen 28 och en mysig enplansvilla som bjuder på en härlig känsla och karaktär och som erbjuder olika möjligheter för en familj att skapa sitt drömboende. Huset har behov av genomgående renovering och lite kärlek så här kan du själv vara med och påverka hur ditt framtida boende ska se ut!
Beläget på en plan fin uppvuxen trädgårdstomt centralt belägen i Trollbäcken med närhet till allt som behövs för att få vardagen att fungera.

- Trivsam villa som bjuder på olika olika möjligheter
- Plan fin tomt i söderläge
- Möjlighet att bygga ut eller bygga om
- Vidbyggt garage och förråd
- Plats för flera bilar på uppfarten
- Närhet till kommunikationer, skola och förskola

Välkomnande entré via fin grind in mot huset och väl inne i huset en rymlig hall i vinkel med plats för ytterkläder. Ingång härifrån till ett äldre duschrum. Till höger ligger ett av husets tre sovrum som är generöst med hel garderobsvägg.
Vidare en inre hall och till höger ingång till ett sovrum som för dagen används som tv-rum och rakt fram finner du det ljusa och trevlig vardagsrummet med stora fönster ut mot den fina trädgården, i hörnet av rummet finns också en braskamin. Här ges plats för olika typer av möblemang.
I övrigt finns det ett sovrum och kök med matplats. Köksingång/groventré med hall och dörr in till både kök och en matkällare. Äldre pannrum med tvättstuga innanför med utgång till trädgården, härifrån når du också garaget och förrådet.

Ett hus att uppleva på plats så man kan uppleva känslan och se möjligheterna som här erbjuds.

Vill man bygga ut befintlig bostad så medger gällande detaljplan att högst en 1/7 del bebyggas.
Vill du läsa mer om gällande detaljplan följ nedan länk:
https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/64---del-av-kumla-tradgardsstad-skalsatra-m.m..html

För mer information om gällande byggrätter kontakta kommunen.

Området är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till busskommunikationer, natur, idrottsplats, Trollbäckens centrum och skolor. På gångavstånd nås förskolor och Kumla skola (F-6). Trollbäckens centrum ligger också inom promenadavstånd där du har matbutiker, affärer, restauranger, caféer, bageri och gårdsbutik. En kort promenad bort från villan når du löp- och promenadstråk i vacker natur samt sjö. Vår vackra skärgårdskommun bjuder även på närhet till havet och flera fina strandbad.

Tyresö är känt för att vara en naturnära kommun och gör dig inte besviken. Här finns en perfekt balans mellan naturen och lugnet samtidigt som Stockholms puls bara är en kort bussfärd bort.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna