Trollbäcken, Tyresö

Vendelsövägen 44

Såld
  • 7 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Välkommen till Vendelsövägen 44

Välkommen till ett hem med ett välkomnande, stort hjärta och med fantastiska möjligheter belägen i populära Trollbäcken. Här har nuvarande familj förvaltat sitt hem sedan huset stod klart 1961. Stämningen är varm och ombonad där det finns chans att skapa sitt drömhem om hela 217 kvm. Praktiskt och funktionellt med stora ytor och fungerande öppen spis. Här samlar man gärna familjen och vännerna. Den rymliga och inbjudande hallen välkomnar oss in. Här finns även ett stort vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och sittmöbler. På övre plan finns också ett badrum från ca 2015, tre sovrum, samt en walk-in closet på övre plan. På nedre plan, som nås både via trappa eller genom egen ingång (möjlig uthyrningsdel!) finns stort kök, badrum från ca 2015, wc, två sovrum och vardagsrum med fina dubbeldörrar som tar en ut på baksidan.

- Gedigen familjevilla
- Nytt tak och fönster
- Inga renoveringsbehov
- Totalt 7 rum, varav 5 sovrum
- Nya badrum
- Bevarade originaldetaljer
- Möjlig uthyrningsdel

Trollbäckens centrum finns på kort promenadavstånd och här ligger två välsorterade matbutiker, bageri, blomsteraffär, apotek och vårdcentral. Lyxigt att kunna storhandla i sin närmsta matbutik! För dig som tycker om mat finns här även ett stort utbud av kaféer och restauranger med mat från världens alla hörn. Alldeles intill ligger Norrbys trädgård som är en trädgårdsdröm i villakvarteren som är mycket omtyckt och välbesökt.

På kort avstånd finns också populära Trollbäckens IP och här finns flera av Tyresös bästa idrottsföreningar. Hela Trollbäcken är känt för sin familjära känsla och fördelarna är många med närheten till flertalet förskolor och skolor. Kumla skola ligger alldeles intill och är Tyresös största grundskola från förskoleklass till årskurs 9, för den mer idrottsintresserade finns Idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser. Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två populära skolor i kommunen. I närheten av Södergården finns även grundskolan Sofieberg och nya Fornuddens skola som ligger alldeles intill Fornuddsparken.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna