Trollbäcken, Tyresö

Julivägen 10

REDO™
  • 6 rum
  • 98 kvm
  • Villa

Villa med möjligheter och ett garage som den bilintresserade drömmer om!

Välkommen upp till detta trevliga tvåplanshus som har enorm potential för den händige och som passar sig utmärkt för egenföretagaren eller den bilintresserade med behov av t.ex verkstad hemma!
Huset är i äldre skick och har genomgående behov av renovering så att här kan du själv vara med och påverka hur ditt boende ska se ut!

- För den händige
- Stor verkstadsdel med garage och vindsförvaring, en dröm för den bilintresserade
- Tre sovrum av bra storlek
- Garage på tomt
- Bra med parkeringsytor för bilar eller kanske husbilen eller båten
- Nära skolor och förskolor
- Nära kommunikationer

Huset har ett högt och fritt läge med utsikt över området.
Entréplanet bjuder på sovrum, toalett, förrådsutrymme och en stor tvättstuga med groventré. Vidare kommer du till verkstadsdelen som både stoltserar med kontorsrum, stort vindsutrymme för förvaring en halv trappa upp och trappa ned till ett minst sagt rymligt garagerum. Dessa ytor är minst sagt magiska för t.ex hantverkare som vill ha firman hemma eller den bilintresserade.
Övre plan är inredd med två sovrum av bra storlek, vardagsrum, wc/dusch och kök. Från kök altandörr ut till baksidan med högt

Området är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till busskommunikationer, natur, bad, idrottsplats, Trollbäckens centrum och skolor. På gångavstånd nås förskolor och Kunskapsskolan och Hanvikens skola (F-6). Sjön Barnsjön och Drevviken med badplatser, Trollbäckens centrum ligger också inom promenadavstånd där du har matbutiker, affärer, restauranger, caféer, bageri och gårdsbutik. En kort promenad bort från villan når du löp- och promenadstråk i vacker natur samt sjö. Vår vackra skärgårdskommun bjuder även på närhet till havet och flera fina strandbad.

Tyresö är känt för att vara en naturnära kommun och gör dig inte besviken. Här finns en perfekt balans mellan naturen och lugnet samtidigt som Stockholms puls bara är en kort bussfärd bort.

VÄLKOMMEN HEM !

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trollbäcken, Tyresö

Julivägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.