Trollbäcken - Sofieberg, Tyresö

Näsbyvägen 6B

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Villa

Enplanshus i bästa skick i barnvänliga Sofieberg!

Detta är en REDO-bostad och kommer att visas inom kort. Kontakta ansvarig mäklare för en eventuell förhandsvisning och mer information!

Varmt välkomna till detta underbara enplanshus på Näsbyvägen 6B.
Ett mycket välvårdat enplanshus på plan och solig tomt. Här finns tre sovrum, kök och vardagsrum i härlig och social öppen miljö, två helkaklade badrum samt stor terrass i två väderstreck.
Allt detta med ett toppenläge i Sofieberg med direkt närhet till Drevviken, skolor, och utmärkta kommunikationer.

- Enplanshus i väldigt gott skick
- Tre sovrum och stora sociala ytor
- Vattenburen golvvärme genomgående
- Mkt bra energivärde = låga driftskostnader
- Sjöglimt från tomten
- Plan, solig gaveltomt med terrass i två väderstreck
- Beläget i ett efterfrågat lugnt villakvarter
- Korta gångavstånd till lekplatser, skolor, utmärkta kommunikationer, bad samt mataffärer och Trollbäcken Centrum.

Hall med gott om avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och en rymlig garderobsvägg. Praktiskt klinkergolv i hallen som övergår i parkettgolv med behaglig vattenburen golvvärme som är genomgående.
Till höger från hall ett helkaklat duschrum med praktisk dubbelkommod för familjen samt gott om förvaring i skåp ovanför, wc, handukstork och dusch.
Till vänster stort sovrum med utsikt mot tomtens framsida. Rejält med plats för förvaring i garderobslänga.
Hallen leder in i vardagsrum och kök i härlig öppen och social miljö: husets hjärta. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är bostadens givna samlingsyta och som gjort för umgänge med familj och vänner.
Det generösa vardagsrummet ger plats för både en matgrupp för ett större middagssällskap samt en soffgrupp. Den centralt placerade braskaminen skänker både värme till rummet och höjer mysfaktorn.
Från vardagsrummet/matsalen når man den magiska altanen med sjöglimt över Drevviken. Altanen sträcker sig från gaveln till husets baksida och solens strålar lyser på altanen från lunch fram tills sen kväll under sommarmånaderna. Allt ligger i en trivsam insynsskyddad miljö, en härlig plats för familjen och vänner att vistas på.

Köket även det i väldigt gott skick med allt som kan önskas av ett kök. Ljust och med gott om förvaring i skåp och lådor. Köksön erbjuder både extra bänkyta och kontakt med gäster på besök. Komplett maskinpark med spishäll, fläkt, ugn, micro, kyl, frys samt diskmaskin.

Innanför köket når man den ombyggda delen där det tidigare garage har blivit fina familjeytor. Här erbjuds ett förvaringsutrymme med bänkytor, hyllor och skåp i anslutning till köket, ett helkaklat duschrum, tvättstuga, allrum samt två sovrum. Tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt tvättställ.
Båda sovrum i fil och i bra storlek. Utanför sovrummen finns ytterligare en samlingsyta som kan användas som kontor, tv-rum eller träningshörna.

Allt detta beläget på en plan, trevlig tomt med vackra blommor och planteringar samt bra plats för lek.

Stenlagd infart med plats för flertalet bilar.

OMRÅDET
Sofieberg har mycket att erbjuda med dess ljuvliga läge med närhet till allt som en familj kan önska. Här finns Drevviken som erbjuder fina badplatser såsom omtyckta Kumlabadet och Hästhagsbadet. Sjön erbjuder något för varje årstid: bada och paddla kanot under sommarmånaderna eller åk skridskor på den plogade banan under de kallare vintermånaderna. För den som gillar att fiska finns det flera trevliga ställen där både abborre, gädda och gös kan nappa. Närområdet har många härliga små smultronställen, exempelvis det lummiga caféet Norrby Trädgård, eller Kumla Herrgård där du kan äta lunch eller ha fest i dess anrika lokaler. En annan familjefavorit är Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym.
10-15 minuter bort ligger Trollbäckens centrum med bl.a matbutiker, florist, café, flertalet restauranger, vårdcentral, apotek samt populära Köttboden och Bageriet.

Närmare än så ligger Fornuddens skola (åk F-6) samt flertalet förskolor. Busshållplats 3 minuters promenad bort med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö. På kort gångavstånd når ni Sofiebergsskolan 1-3 och Kumla Skola årskurs 7-9, Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana.

På det stora hela ett fantastiskt hus och allt detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna