Trollbäcken / Skälsätra, Tyresö

Skälsätravägen 29D

Såld
  • 6 rum
  • 137 kvm
  • Villa

Välkommen till Skälsätravägen 29D!

I hjärtat av Skälsätra i Trollbäcken ligger denna fantastiskt fina villa om 165 kvm plus garage. Huset ligger högt och fritt på en lugn gata med skog och sjö ett stenkast bort.

- Välskött villa med neutrala nyanser och val.
- Rymligt och välplanerat med flexibel rumsdisponering.
- Fyra rejäla sovrum med möjlighet att utöka.
- Plan och lekvänlig tomt med sol hela dagen.
- Närhet till både service, friluftsliv och rekreation för barnfamiljen.

På lugna Skälsätravägen 29D uppfördes 1987 denna gedigna villa om 1½ plan på en prydlig tomt med vacker utsikt och minimal insyn. Fastigheten är genomgående i bra skick med bland annat nyrenoverat kök och ytskikt.

Det här är ett perfekt hem för både den lilla och den stora familjen. Huset mäter 165 kvm, varav 28 kvm utgör biarea. På entréplan finns sällskapsytor i form av kök och ett maffigt vardagsrum med en modern, öppen planlösning, vackra burspråk och utgång till stor altan med pergola. På detta plan finns även ett renoverat badrum och en praktisk tvättstuga/groventré samt ett sovrum med utgång mot altan. På ovanvåningen finns tre ordentliga sovrum, ett rymligt allrum, samt ett badrum med dusch. Sammantaget finns det hela fyra bra sovrum, två allrum, två badrum samt gott om extra förvaringsutrymmen.

Tomten är lättskött med mestadels gräsytor och en stor altan med plats för loungegrupp och matplats. På tomten finns också pallkragar för den som vill odla.
Garage och förråd finns och på den asfalterade uppfarten mot garaget, parkeras två bilar. Elbilsladdare finns också.

OMRÅDET
Närområdet i Trollbäcken är gemytligt och passar utmärkt för både äldre som yngre.
På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, bad, vackra naturområden, promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Trollbäcken Centrum.
Busshållplatsen finns två minuters promenad bort där man når direktbussarna till Gullmarsplan och Stockholm C

På det stora hela är det här ett fantastiskt hus, redo för familjen som bara vill flytta in och bo. Detta i ett perfekt läge där allt som vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

Boka din visningstid via formuläret eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna