Trollbäcken/Hanviken, Tyresö

Knektvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 98 kvm
  • Villa

Välkommen till Knektvägen 8!

Välkommen till Knektvägen 8, ett mycket trivsamt hus som genomgående bjuder på en härlig känsla - belägen på en stor och fin, uppvuxen trädgårdstomt med plats för både spring och lek! Här finns 60-talscharm och gedigna materialval i gott och välbevarat skick. Huset har många olika möjligheter och utmärkt skyddat läge! Fastigheten är en gaveltomt på lugn gata och med närhet till det mesta som Trollbäcken har att erbjuda. Ett perfekt boende med några minuters promenad till alla bussar (även direkt till stan!) och Trollbäckens centrum - ett trivsamt affärscentrum samt förskolor och skolor.

- Tilltalande planlösning i båda planen
- Ett trivsamt hus med massor av möjligheter
- Stor härlig solig tomt med fruktträd
- Möjlighet till flera sovrum
- Omlagt tak (1999)
- Värmepump från 2011 och elpanna från 2016
- Närhet till kommunikationer, natur, skolor och affärer
- Garage, även där är taket omlagt (~ 2003)
- Plats för flera bilar utanför garage

- Besiktningsdokument och energideklaration kommer 27/5 -

Entréplan med en välkomnande hall med plats för ytterkläder och en gästtoalett. Rakt fram når du det ljusa och generösa vardagsrummet och stora fönsterpartier samt utgång ut mot baksidan. Till vänster från hallen ligger det rymliga köket med gott om plats för familj och vänner därtill finns det gott om skåp och arbetsbänkar.
En privat avdelning med två bra sovrum med inbyggda garderober, samt ett badrum. Från det större sovrummet finns utgången till stor fin altan i söderläge.

Källarplanet når du centrerat i bostaden och erbjuder ett allrum med öppen spis. Ytterligare ett allrum finns och det är gott om förvaring i både förråd och matkällare.

Ett fantastiskt trivsamt och gediget hus med gott om plats för familjen men som även erbjuder lite olika möjligheter. Ett underbart soligt och skyddat läge och med närhet till det mesta som får vardagen för familjen att fungera. Inom gångavstånd når du allt som Trollbäcken har att erbjuda, bussar (bla direktbussar till Stockholms city), diverse affärer och restauranger med olika smakinriktning. I närheten ligger även sjön Drevviken som erbjuder flera badplatser under sommaren och härlig skridsko och skidåkning på vintern.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna